Ольга Фреймут надасть для експерименту власну квартиру

Ольга Фреймут надасть для експерименту власну квартиру

Третій випуск реаліті-шоу "Інспектор Фреймут" вийде в ефірі телеканалу "1 + 1" сьогодні о 22:00 і буде присвячений домашньому персоналу.

Поділитися:

Ведуча проекту Ольга Фреймут підніме тему домашніх працівників і порівняє умови їхньої праці в сім'ях за кордоном і в Україні. Для цього вона відвідає будинок співачки та екс-учасниці групи "Віа Гра" Ольги Корягіної, господарством якої займається 7 осіб, дізнається, скільки заробляють помічники співачки і як до них ставляться роботодавці.

"Перш ніж зважитися висвітлити цю тему, команда "Інспектора Фреймут" вивчила статистику. І виявилося, що в 700 тисячах сімей в Україні один або кілька членів родини виїхали на заробітки. А їхні діти залишилися сиротами при живих батьках. У цьому епізоді я порівнюю життя домашнього персоналу за кордоном і в Україні. Я спеціально вибрала найбільш популярні професії серед українок за кордоном – няні, хатні господині. Дуже хочеться, щоб ті, хто збирається за кордон, побачили цю програму й залишилися вдома, а ті, хто зараз не на батьківщині, повернулися до своїх родин", - розповіла Ольга Фреймут.

Також глядачі побачать, чи можна довіряти компаніям, які пропонують послуги няні, і як ті поводяться з дітьми, коли батьків немає поруч. Крім цього, Ольга Фреймут з командою проведе "інспекцію" компанії, яка займається переїздами.

Але найбільш інтригуючим моментом програми стане експеримент у квартирі Ольги Фреймут. Ведуча відчинить двері свого помешкання для "кліннінгової" компанії, щоб оцінити рівень їхніх послуг. Квартира ведучої буде обладнана прихованими камерами та мікрофонами, а сама Фреймут спостерігатиме за прибиранням з сусідньої кімнати.

"Під час цього експерименту мені було складно залишатися об'єктивною журналісткою, і в якийсь момент я захотіла зупинити інспекцію". У мені заговорила господиня квартири, яка самостійно робила в ній ремонт. Я завжди сама із задоволенням прибираю свою квартиру, і якби заздалегідь знала, на що вона перетвориться, то точно відмовилася б від цього експерименту. Але доводиться чимось жертвувати заради справи", - розповіла ведуча Viva.ua.  

Дивіться третій випуск програми "Інспектор Фреймут" в ефірі телеканалу "1+1" 15 квітня о 22:00.