Ольга Фреймут про новий авторський проект: "Це джазова історія, де я можу бути собою"

Ольга Фреймут про новий авторський проект: "Це джазова історія, де я можу бути собою"

У своїй авторській програмі, яка вийде в ефір уже восени, зірка обстоюватиме права відвідувачів закладів громадського харчування.

Поділитися:

Сьогодні, 3 липня, відбулася презентація нового проекту  ведучої каналу "1+1" Ольги Фреймут. У своїй авторській програмі, яка вийде в ефір уже восени, зірка обстоюватиме права відвідувачів закладів громадського харчування.

"Двері 1+1 Продакшн завжди відчинені для талановитих і працьовитих співробітників, які бачать своє майбутнє в телебаченні, - поділилася генпродюсер "1+1 Продакшн" Вікторія Лєзіна-Масляна. - Команда, яка працює над проектом, – це люди, котрі люблять і цінують проект. У них цілковите взаєморозуміння з автором проекту - Ольгою Фреймут. А комбінація сили телебачення і Оліного загостреного почуття справедливості, я впевнена, стане для наших рестораторів хорошим мотиватором, щоби покращувати і сервіс, і якість їжі!" 

"Я народилася із загостреним відчуттям справедливості. Коли когось били, я завжди втручалася й захищала. Цей проект - про життя. Він має соціальне тло", - розповіла Ольга.

Також ведуча зізналася, що дуже гармонійно почувається в новому шоу, адже саме вона - творець ідеї.

"Якщо інші програми обмежують форматом, то це – цілковита джазова історія, де я можу бути собою", тішилася Фреймут.

Зараз програма на етапі знімання. Позаду – половина сезону. За цей час творча група побувала на півночі, сході, півдні і заході країни.

"Ми навмисне не їхали тільки туди, де безпечно, ми хотіли за можливістю охопити усі куточки. І, знаєте, я побачила, що українці єднаються. Тільки тепер вони стають братами-сестрами. До цього я відчувала різницю між Сходом і Заходом, а тепер розумію, що всі – європейці. Люди змінилися. Вони – стали інакшими, ріднішими", - зазначила Фреймут. - Але ми не будемо нічого прикрашувати, тому що таким є реальне життя", - розповіла Ольга.

На презентації нового шоу Фреймут познайомила журналістів із командою проекту й чітко дала зрозуміти: вона цінує і поважає кожного, з ким працює пліч-о-пліч.

Чекайте на прем'єру проекту Ольги Фреймут у новому сезоні.

Ольга Фреймут та вся команда проекту дякує за гостинність Organic Café. Це місце давно здобуло популярність шанувальників здорового харчування, slow food, високоякісних продуктів і оригінальних рецептів з усього світу. Унікальність концепту кафе полягає і в тому, що воно розташоване в одному комплексі з luxury-бутиком органічної продукції GLOSSARY і органічним салоном краси Organic Beauty & SPA.