Ольга Фреймут презентувала нову колекцію ZARINA на UFW

Ольга Фреймут презентувала нову колекцію ZARINA на UFW

На тижні моди зірка презентувала українські ювелірні прикраси з коньячного та білого золота. 

Поділитися:

Ювелірний дім ZARINA в рамках Ukrainian Fashion Week провів презентацію нової колекції ювелірних прикрас весна-літо 2015 під девізом "Відкрий в собі зірку!"

У прикрасах з нової колекції кожна жінка воістину відчує себе справжньою зіркою! Саме тому колекція отримала символічну назву "ЗІРКА від ZARINA".

Колекцію представила Ольга Фреймут – нове обличчя бренду ZARINA. Це стало родзинкою вечора.

"Прикраси з нової колекції ZARINA унікальні та елегантні. У них відчувається особливий шик, який був, наприклад, притаманний стилю Габріель Шанель і який я знайшла в прикрасах від ZARINA. Я ціную в усьому витонченість і дуже вимогливо ставлюся до вибору прикрас, але ця колекція просто підкорила мене".

Ольга Фреймут уже представляла колекцію "Зірка від ZARINA" у Швейцарії для європейських поціновувачів ювелірного мистецтва. "Зірки" підкорили Європу та знову довели, що український стиль у тренді.

Нова дорогоцінна колекція французького ювеліра Романа Баянда продовжила тенденцію використання при створенні ювелірних виробів українських традиційних символів.

На створення колекції "Зірка від ZARINA" кутюр'є надихнула унікальна форма восьмикутної зірки, яка зберігає в собі вікову історію та традиції наших предків. У стародавній Русі така зірка називалася Алатир-каменем, потужним оберегом від усього злого.

Напевно, немає більш популярної української писанки, ніж розписаної ружами – тобто, зірками. Восьмикутна зірка на писанці символізує сонце, достаток, розвиток. Також вона асоціюється з коханням: подарувати таку писанку парубку означало освідчитися у своїх почуттях.

"Земля й повітря, вода й вогонь. Синергія цих елементів формує восьмикутну зірку ZARINA, символ гармонії та нескінченної всесвіту..." - ось так піднесено й із захопленням каже маестро Роман Баянд про "зірок".

ZARINA розробила унікальне ромбовидне огранювання каменів, щоб подарувати сучасним жінкам не просто незрівнянні прикраси, але й символи-обереги, у яких прихована мудрість наших предків. Дивовижні лінії та образи сузір'їв Заріна, створені з білого золота в поєднанні з діамантами, сапфірами та рубінами, відкривають у кожній жінці Зірку!