Ольга Фреймут прикрасила обкладинку журналу "Добрые советы"

Ольга Фреймут прикрасила обкладинку журналу "Добрые советы"

 Телеведуча поділилася секретами жіночої мудрості та особистим досвідом втілення поставлених цілей

Поділитися:

Ведуча програми "Інспектор Фреймут" на телеканалі "1+1" поділилася з читачами видання "Добрые советы" ексклюзивними подробицями залаштунків проекту, особистого життя та вихованням доньки Злати.

Ольга розповіла, зйомка якої програми була найбільш екстремальною у другому сезоні "Інспектор Фреймут" та на які несподівані експерименти доводиться йти, щоб розкрити всю правду про сферу обслуговування в Україні.

"Обожнюю свою роботу за те, що вона дозволяє показувати не бутафорію, а справжні пережиті емоції", - прокоментувала Ольга.

Також телеведуча поділилася секретами жіночої мудрості та особистим досвідом втілення поставлених цілей та реалізації мрій:

"Все, що я маю зараз, – мої втілені мрії. Раніше я любила лягти спати раніше, щоб годинку помріяти перед сном.  Уявляла собі все, чого б хотіла досягти в житті. Спочатку виникало бажання, потім я думала, які кроки необхідно зробити для його реалізації. А потім я починала діяти, ніколи нічого не боялася".

Подробиці читайте в ексклюзивному інтерв'ю Ольги Фреймут у свіжому номері журналу "Добрые советы", який можна буде знайти у продажу протягом двох літніх місяців – липня і серпня.

Читай також: Ольга Фреймут зустрілася з "Супермамою".