Ольга Фреймут прокоментувала інцидент із паркуванням авто у Львові

Ольга Фреймут прокоментувала інцидент із паркуванням авто у Львові

Телеведуча закликає добре ставитися один до одного та поважати всіх учасників дорожнього руху.

Поділитися:

Вчора у мережі інтернет поширилася некоректна інформація про порушення телеведучою Ольгою Фреймут правил дорожнього руху. Інцидент стосувався трихвилинної зупинки Ольги на автівці поблизу вулиці Стороженка у Львові.

Головний інспектор департаменту профілактичної роботи ДДАІ МВС України Інна Котул сказала, що, згідно Правил дорожнього руху, в зоні дії знаку 3.35 "Стоянка заборонена" можна здійснювати лише зупинку на час до 5 хвилин, або більше, якщо це необхідно для посадки (висадки) пасажирів чи завантаження (розвантаження) вантажу.

"Якщо автомобіль дійсно знаходився у даному місці до 5-ти хвилин за вказаних в ПДР умов (термін "зупинка"), то відповідно порушення не було, у іншому випадку - це невиконання вимог ПДР" - пояснює Інна Котул.

Також ситуацію детально прокоментувала Ольга Фреймут, яка наразі перебуває у Львові, де разом із численними родичами відзначає день народження батька Михайла.

"Неочікувано у свої вихідні я опинилася у заголовках новин та привернула увагу до проблеми правильного паркування автівки. Дякую всім друзям за підтримку, а ворогам за небайдужість. Я вже звикла до критики за багаторічну роботу у якості інспектора. Насправді, як водій з 15-річним стажем, я добре знаю правила, отже зупинилася на аварійці, вийшла на 3 хвилини, у машині залишилися моя мама та похресниця. Та у дорожніх правилах стільки нюансів, які багатьох можуть заплутати", - сказала вона.

Ольга Фреймут переконана, що важливо завжди добре ставитися один до одного та поважати всіх учасників дорожнього руху.

"Тішить, що мої улюблені львів'яни такі небайдужі і змагаються за справедливість – це саме те, чому я вчу у своїх програмах. Проблема неправильного паркування актуальна для дискусії. Можливо, в одній із своїх програм разом з ДАІ ми проінспектуємо паркувальні майданчики та центральні вулиці різних міст", - сказала телеведуча. "Щодо пакунку з МакДональдсу, в якому я несла їжу для родичів. Як всім відомо, особисто я не люблю фаст-фуд і всіх закликаю вживати здорову їжу, проте суворо контролюю лише своє життя – кожен має право на власний вибір", - зазначила Фреймут.