Ольга Фреймут розповіла, на що здатна заради доньки

Ольга Фреймут розповіла, на що здатна заради доньки

Телеведуча Ольга Фреймут зізналася, що готова померти заради доньки Злати.

Поділитися:

Телеведуча Ольга Фреймут зізналася, що готова померти заради доньки Злати. Головний "Інспектор" країни відверто розповіла в інтерв'ю виданню Еlle про стосунки із 9-річною Златою.

"Я не вмію виховувати дітей, у мене немає чітких правил, рецептів. Просто сильно люблю, а таке почуття не дає можливості дитині схибити. Дочка розуміє, довіряє і сама несе відповідальність за своє виховання", - зазначила Фреймут.

Турботлива матуся додала, що для її дівчинки головне – не матеріальні блага та подарунки, а емоції.

"На день народження Злати я подарувала їй подорож до Каліфорнії майже на місяць. Тільки я та вона. Дочка не могла повірити, бо це – нематеріальна річ. На забавки та одяг у дарунок вона майже не реагує, їй подобаються емоції. Ми вдвох стали однолітками в тій Америці: Злата - 33-річною панянкою, я – 9-річною дівчинкою. Так треба. Найбільше щастя дитини – мама поруч", - зізналася Ольга.

Зірка каналу "1+1" розповіла, що, Злата спілкується із "закордонними" бабусею та дідусем набагато частіше, аніж із татом. Однак Ольга додала, що донька "вітає тата з днем народження, він телефонує на свята їй".

Нагадаємо, що Ольга Фреймут стала однією з наставниць проекту "Маленькі гіганти", який стартує на каналі "1+1" вже цієї осені.