Ольга Фреймут розповіла, навіщо вдягнула паранджу й чому ходила до Верховної Ради

Ольга Фреймут розповіла, навіщо вдягнула паранджу й чому ходила до Верховної Ради

Ведуча "1+1" розповіла, хто працює над її стилем

Поділитися:

Днями ведуча "1+1" Ольга Фреймут опублікувала у Інстаграмі світлину з Верховної Ради, а також фотографії, на яких красується в... паранджі.

Як виявилося, неочікувана локація і незвичний образ зірки – частина її нового авторського проекту.

"Ці фото зроблені в межах нашої програми. У нас буде багато несподіванок. Паранджа і Верховна Рада – із-поміж того, чим ми дивуватимемо. Це те, чого раніше не було. І це те, за що я люблю цей проект. У нього немає рамок", - розповіла Фреймут під час презентації свого дітища.

Нагадаємо, програма Ольги вийде в ефір "1+1" уже цієї осені. У своєму новому проекті ведуча захищатиме права споживачів і спробує підняти рівень обслуговування в закладах громадського харчування.

Глядачі побачать 16 епізодів шоу, в кожному з яких Фреймут вражатиме цікавими образами. За стиль ведучої на проекті відповідають дівчата з компанії LUVI, яким ведуча довіряє понад усе. "Програма матиме важливий fashion-акцент", - заінтригувала Фреймут.

Чим дивуватиме Ольга у своєму новому шоу, дізнаємося вже зовсім скоро.

Ольга Фреймут та вся команда проекту дякує за гостинність Organic Café. Це місце давно здобуло популярність шанувальників здорового харчування, slow food, високоякісних продуктів і оригінальних рецептів з усього світу. Унікальність концепту кафе полягає і в тому, що воно розташоване в одному комплексі з luxury-бутиком органічної продукції GLOSSARY і органічним салоном краси Organic Beauty & SPA.