Ольга Фреймут стала улюбленою народною телеведучою

Ольга Фреймут стала улюбленою народною телеведучою

Народне голосування на сайті KP.ua визначило улюблених українських телеведучих.

Поділитися:

Народне голосування на сайті KP.ua визначило улюблених українських телеведучих.

Ведуча проекту Новий Інспектор Фреймут Ольга Фреймут увійшла до трійки телеведучих, з якими українські телеглядачі хотіли б зустріти Новий 2016 рік, і стала єдиною дівчиною серед лідерів. Улюбленці визначилися шляхом онлайн голосування, в якому Фреймут набрала 15,6% голосів.

Цікаво, що перші три місця в народному голосуванні посіли ведучі телеканалу "1+1" - Дмитро Комаров ("Світ навиворіт"), Володимир Зеленський ("Слуга народу" та ін.) та Ольга Фреймут ("Новий Інспектор Фреймут").

Ольга подякувала українцям, які незважаючи ні на що, завжди підтримують свою улюблену телеведучу і залишаються вірними глядачами Нового Інспектора Фреймут, а також побажала у новому році добра і здоров'я:

"Хочу подякувати телеглядачам за підтримку, яку я незмінно відчуваю і яка важлива для мене", - зазначила Фреймут. "Я завжди бажаю людям того, чого і собі хотілось би. Нам всім потрібен в житті ще один шанс, навіть якщо норма помилок вже давно перевиконана. Я бажаю всім стати ближчими до Бога. Бажаю, щоб ніяке зло не торкнулося родин та України. Щоб було здоров'я та багатство, здобуте працею. Бажаю навчитися не розмінюватися на дрібне, цінувати кожен міліметр життя, берегти один одного і не соромитися любити".

Також ведуча поділилася тим, як мріє зустріти майбутнє свято:
"Новий рік мрію зустріти з найріднішими: щоб красувалася висока ялинка, а в каміні тріщали дрова, і щоб чар найщасливішого свята не зникав навіть тоді, коли ти вже зовсім дорослий. Хочеться , щоб вся родина сиділа за одним столом, особливо мої дві бабусі і 85-літній дід Микола. І хочеться дивитися у вікно і бачити профіль сніговика десь біля ґанку".

Нагадаємо, після резонансної інспекції українських пологових будинків до редакції Інспектора прийшло близько тисячі скарг і запрошень від схвильованих глядачок перевірити пологові будинку в їх населеному пункті. Сторінки Інспектора в соціальних мережах також буквально вибухнули листами глядачів, які не тільки запрошували проект у своє місто, але й висловлювали підтримку і надію на те, що Ольга Фреймут допоможе змінити ситуацію в пологових будинках на краще.

Загальна аудиторія програми про пологові будинки склала більше 3.5 мільйонів телеглядачів, а частка за аудиторією 18-54 (вся Україна) - 14.0%.