Ольга Фреймут зізналася, чим їй близька історія 76-річної кухарки з Харкова

Ольга Фреймут зізналася, чим їй близька історія 76-річної кухарки з Харкова

Ольга Фреймут розповіла про знайомство з дивовижною героїнею проекту "Інспектор Фреймут" 

Поділитися:

Історія 76-річної кухарки Раїси Василівни, яка понад 50 років готує у студентській їдальні, вразила не тільки знімальну групу "Інспектора Фреймут", а й усю Україну. Ця мила жінка підкорила глядачів неймовірною щирістю і залишила глибокий слід у душі ведучої Ольги Фреймут. Про знайомство із дивовижною героїнею проекту інспекторка розповіла kp.ua.

"У нас вся команда плакала, звукорежисер, оператори, студенти, які там були, я ридала ... Думаю, Раїса Василівна стала втіленням усіх бабусь країни, - каже Оля. - У цей момент кожен із нас згадав свою бабусю. Я плакала, бо моя бабуля буквально нещодавно вийшла з дуже важкого стану. Ми її ледь не втратили. Вона дуже схожа на Раїсу Василівну, вони ровесниці. А ще моя бабуся робить такі ж варенички з капустою, як робить Раїса Василівна".

Також з'ясувалося, що героїня "Інспектора Фреймут" нагадала Ользі не тільки берегиню її роду, а й її саму. 

"Вона утримує свого сина, який не працює, внучку, правнучку. Ця маленька бабуся не сидить на пенсії, не лає уряд ... Вона працює щодня, і не на сидячій роботі! Вона цілий день на ногах - бігає, метушитися, готує з любов'ю для дітей. Раїса Василівна - втілення сильної жінки, на якій тримається вся сім'я, вона дуже близька мені духом".

Окрім того, Ольга зізналася: її дуже зворушило те, що Раїса Василівна ніколи не отримувала чайових.

"Коли я залишила їй подяку у формі чайових - вона боялася їх брати, - каже телеведуча. - "А що це таке?" Вона каже: "Мене начальниця лаятиме". Довелося викликати начальницю, яка їй пояснила, що її ніхто не буде лаяти, і що так прийнято. І вона ці "чайові" замотала в мою хустинку, в вузлик - знаєте, як бабусі все мотають. Це було так мило, зворушливо. Дуже красиво".

Донька Ольги Злата зазвичай дивиться "Інспектор Фреймут" у повторі в неділю, однак минулої середи дівчинка не заснула й додивилася програму до кінця

"Вона теж плакала разом з моєю мамою, хоча мою дитину складно зворушити", - розповіла Ольга і додала, що після виходу програми в ефір, її Інстаграм сколихнули сотні повідомлень від глядачів.

"Люди почали писати: "Боже, яка бабуся!", - Розповідає Фреймут. - Хоча були й інші яскраві інспекції у програмі - наприклад, Укрзалізниця, але всіх зворушила бабуся.

А ще в Instagram почали писати чоловіки. Раніше більше писали жінки, а тут - чоловіки: "Боже, яка жінка, ця бабуся!" Це настільки сильний момент. Я дуже пишаюся, що ми своєю програмою піднімаємо не тільки питання чистих ресторанів та якісної їжі. Ми торкаємося гострих соціальних моментів, вчимося любити один одного. Тому що ця бабуся нагадала нам всім, як важливо вчасно сказати "Я тебе люблю" своїм рідним людям".

Я щиро сподіваюся, що за Раїсу Василівну будуть дуже активно голосувати в нашій "Народної Премії Інспектори Фреймут" на сайті "1 + 1". Дуже хочу, щоб вона стала кращим працівником сфери обслуговування в Україні. Вона як ніхто цього заслуговує !