Ольга Мельник про Сергія Лазарєва: "Ми листуємося щодня"

Ольга Мельник про Сергія Лазарєва: "Ми листуємося щодня"

Фіналістка співочого шоу і досі не вірить, що подолала такий тривалий шлях на проекті

Поділитися:

Кожен із учасників "Голосу країни" ретельно опрацьовує пісні, які виконає на останньому живому ефірі. Не менше зусиль, ніж хлопці-фіналісти, до підготовки докладає єдина дівчина на проекті – Ольга Мельник. У цьому вона запевнила своїх прихильників під час онлайн-конференції на kp.ua.

"Підготовка глобальна, тому що три пісні – це багато. Cкладно кожному з нас. Ми всі це розуміємо, тому підтримуємо одне одного", - сказала Ольга. Однак зізналася, що її найпотужніша опора на проекті, звісно, тренер Сергій Лазарєв. Співак нерідко відкладає свої справи, аби зустрітися з підопічною.

"Коли ми бачимося з Сергієм, він намагається дати мені якомога більше інформації. Якщо в нього є вільний час, він обов' язково приїжджає хоч на півгодинки, аби відрепетирувати зі мною пісню. Навіть якщо наставник перебуває він іншому місті, він пише мені . Ми взагалі листуємося щодня", - розповіла Мельник.

До речі, Оля, як і інші фіналісти ще не до кінця вірить, що їй вдалося подолати на проекті такий тривалий і непростий шлях.

 "Я думала, що не дійду навіть до "Нокаутів". Я, чесно кажучи, і досі цілком не усвідомлюю, що відбувається.  Ми дуже багато працюємо і на осмислення того, що з нами сталося, поки немає часу", - зізналася Мельник.

Чи вдасться єдиній дівчині у фіналі перемогти хлопців, дізнаємося уже 8 червня у "Голосі країни. Перезавантаження".