Олімпійські ігри 2016: Які книги надихайють чемпіонку світу з художньої гімнастики Ганну Різатдінову

Олімпійські ігри 2016: Улюблені книги Ганни Різатдінової
annarizatdinova

Література, яку читають чемпіони світу: класика, бізнес і спорт.

Поділитися:

Чемпіонка світу із вправ з обручем Ганна РізатдіноваОлімпійські ігри 2016: Ганна Різатдінова розповіла про свою "олімпійську дієту", яка скоро відвойовуватиме золото для України на Літніх Олімпійських іграх 2016 у Ріо-де-Жанейро, розповіла Книголав про свої улюблені книги.

ПОРУЧ З ДЖОНОМ І ЙОКО. Джонатан Кот

У книжці зібрана колекція розмов, спогадів та спостережень засновника та учасника гурту «The Beatles» Джона Леннона та Йоко Оно. Джон і Око — приклад пари, в якій дві половини знаходяться на одній хвилі.

Журналіст і близький друг Джона Леннона Джонатан Котт був одним з небагатьох письменників, які зуміли оцінити глибокий позитивний вплив Йоко Оно на великого музиканта.

Джон і Йоко – це приклад пари, в якій дві половини знаходяться на одній хвилі, – каже Ганна Різатдінова.

ШВИДШЕ ЗА БЛИСКАВКУ. Усейн Болт

Ганна Різатдінова дуже любить читати біографії спортсменів, тому не дивно, що книга про видатного атлета світу – одна з її найулюбленіших. Усейн Болт – шестиразовий олімпійський чемпіон і восьмикратний чемпіон світу. На сторінках «Швидше за блискавку» чоловік відверто розповідає своє життя на граничній швидкості.

Це одна з моїх найулюбленіших автобіографій. Книжка про чемпіона і цим усе сказано! – запевняє гімнастка.

БЕЗ МАСКИ. МАЙКЛ ДЖЕКСОН. Ян Гальперін

Майкл Джексон – це кумир української гімнастики ще з дитинства. За словами Ганни Різатдінової, вона прочитала про нього та його творчість дуже багато книг. «Без маски» – її найулюбленіша.

Читайте також: Вболівальники у захваті від патріотичного образу Різатдінової

ПОРТРЕТ ДОРІАНА ГРЕЯ. Оскар Уайльд

Вершина проповідуваного Оскаром Уайльдом естетизму і один із найпарадоксальніших романів модернізму. Справжня мораль цього твору полягає в тому, що всяке надуживання, так само, як і самозречення, тягне за собою покарання.

Блискучий приклад «досконалого застосування недосконалих засобів» – каже художня гімнастка.

ЯК ЗДОБУВАТИ ДРУЗІВ І ВПЛИВАТИ НА ЛЮДЕЙ. Дейл Карнегі

За історію свого існування бестселер допоміг тисячам знаменитих людей піднятися на вершину слави. Ганна Різатдінова переконує, що ця книжка навчить ефективно спілкуватися та швидко опанувати власні страхи.

ЖИТТЯ БЕЗ КОРДОНІВ. Нік Вуйчич

Нік Вуйчич – австралійський письменник і меценат, один з найбагатших і найщасливіших людей планети, народжений без рук і ніг. Незважаючи на свою інвалідність, чоловік переконав увесь світ у тому, що життя прекрасне.

Я в захваті від цієї унікальної людини. Всім раджу прочитати його книжки. Після спілкування з ним відбувається переоцінка цінностей, – каже Ганна.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав про 5 найстильніших олімпійських форм 2016.  

Новини по темі