Операція Краса

Операція Краса

Дивіться цієї суботи о 20.15 на "1+1"! Жіночі груди - предмет гордості кожної її власниці.

Поділитися:

Жіночі груди - предмет гордості кожної її власниці. Одні задоволені своїм маленьким розміром, вважаючи, що "все має вміщуватись в чоловічій руці". Інші впевнені: ця частина жіночого тіла повинна бути апетитною і вагомою. У будь-якому випадку, і ті, й інші вдячні природі. Але що робити, якщо природа недогледіла і відбулася "розпарування"? Відповідь на це питання знає героїня "Операції краса" Соня Істоміна.

Все своє життя Соня страждала на сильну асиметрію грудей: одна була першого розміру, друга - п'ятого. Такі прості радощі, як купання в морі, були невідомі героїні. Дівчина соромилася з'явитися на людях в купальнику. Що вже говорити про більш інтимні речі? Після того як наречений грубувато поцікавився "а це не заразне?", Роздягнутися перед чоловіком стало страхом всього її життя. Не дивно, що Соня поставила хрест на особистому житті, хоча 10-річний син дуже просив нового папу (перший чоловік кинув Соню).
В Іспанії доктор Іван Маньеро виправив вроджену ваду грудей. А Соні довелося навчитися любити своє тіло і прощати чоловіків, які її образили.

Дивіться цієї суботи о 20.15 на "1+1"