Операція Краса 2. Прем'єра завтра!

Операція Краса 2. Прем'єра завтра!

Телевізійне реаліті-шоу про зовнішні  і внутрішні  зміни за допомогою пластичної хірургії.

Поділитися:

Телевізійне реаліті-шоу про зовнішні  і внутрішні  зміни за допомогою пластичної хірургії. Творці українського телепроекту хочуть допомогти тим людям, які через серйозні вади у зовнішності все життя стали аутсайдерами. Вони поставили хрест на особистому житті, на кар'єрі, на собі. Для них зовнішність - не привід для вдосконалення, а вічне покарання. І дзеркало - найголовніший ворог.

Кандидати проходять загальний кастинг, після чого до відбору підключаються пластичні хірурги. Люди повинні були бути повністю здоровими, так як для пластичної хірургії є деякі протипоказання, і людина протягом двох місяців повинна повністю відновитися. До того ж усі 24 години вони знаходилися під прицілом камер. Всі ці заходи були прийняті через відповідальності за життя кандидатів.

Для кожного учасника розроблена спеціальна схема перевтілення. Продюсерська команда вибирає лікарів, які спеціалізуються саме на таких проблемах, які заявлені у героїв проекту. Вони їдуть до кращих фахівців світу. З учасниками працюють пластичні хірурги, видатні косметичні дантисти, ортодонти, дерматологи, найкращі хірурги-офтальмологи, дієтологи, фітнес-тренери, косметологи, стилісти, шопінг мейкери та персональні коучі. В середньому, кожен учасник виїжджає з України на 7-8 тижнів. Після тривалої подорожі вони повертаються в Україну, де їх чекають рідні та близькі. За умовами проекту, учасники не бачаться з рідними до цього моменту зустрічі. Ні родичі, ні друзі навіть не здогадувалися, як виглядатимуть їхні рідні люди після довгої розлуки.
         
Кожен епізод присвячений історії одного окремого учасника.