Оскар: найепатажніші образи зірок за історію церемонії (ВІДЕО)

Оскар: найепатажніші образи зірок за історію церемонії  (ВІДЕО)

Червоний килим Оскара - місце похвалитися своїм смаком, проте не завжди це виходить.

Поділитися:

Червоний килим Оскара - місце похвалитися своїм смаком, проте не завжди це виходить. Зірки можуть дивувати не тільки вишуканістю, але й оригінальністю образів.

Найгірша сукня за всю історію Оскару

Вбрання Björk у 2001 році отримало статус найгіршого за історію церемонії. Своїми чудернацькими образами ісландська співачка постійно дивує публіку. Цього разу вона перевершила саму себе. Прийшла на червоний хідник, загорнувшись у фатинового лебедя, та клатчем у формі яйця.

Корсет, спортивні лосини, оксамитова спідниця

На 61 церемонії Оскар Демі Мур відмовилася від послуг дизайнерів та підготувала свій образ сама. Дебют, м'яко кажучи, не вдався. І відтоді вона у справу дизайнерів не втручається. Сьогодні – вона зразок стилю у Голлівіді. Її називають "королевою червоних хідників".

Принцеса чи сантехнік

Торік епатажна Lady Gaga прийшла на Оскар у пишній білій сукні та червоних рукавичках. Модні критики назвали вбрання співачки безглуздим.  Цього року співачка приголомшила усіх скромних вбраннях та потрапила у рейтинг найгідніших образів церемонії 2016. Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті Сніданку з 1+1