ovva.tv запустив мобільні додатки для iPhone та Android

Ovva.tv запустив мобільні додатки для iPhone та Android

Користувач зможе абсолютно безкоштовно отримати доступ 24/7 до найкращого відеоконтенту.

Поділитися:

Серіал «Метелики» тепер доступний для перегляду на ovva.tvСьогодні сервіс онлайн відео дистрибуції запустив безкоштовні додатки для iPhone та Android. Завдяки чому відеоконтент 1+1 media та партнерів групи став ще більш доступним, простим і набагато зручнішим у використанні.

Завантажуючи додаток в Apple Store (підтримується на пристроях починаючи з версії iOS 7.1.2) та Google Play Market (починаючи з версії 4.3), користувач зможе абсолютно безкоштовно отримати доступ 24/7 до найкращого відеоконтенту, а також онлайн трансляції національних каналів 1+1, 2+2, ТЕТ.

До уваги користувачів представлені: українські та зарубіжні серіали, реаліті-проекти, новини України та світу, трансляції спортивних матчів, геймерські турніри, прес-конференції і не тільки. Дивіться найкращі українські телесеріали де завгодно і коли завгодно: «Останній москаль», «Віталька», «Свати», «Слуга народу», «Хазяйка», «Матусі», «Родичі», а також найбільш рейтингові шоу: «Голос країни», «Міняю жінку», «Вечірній Київ», «На ножах» та інші.

Завдяки швидкому пошуку та зрозумілій категоризації контенту: новини, гумор, шоу, серіали – мобільний додаток ovva.tv буде зручним у використанні кожному.

Важливо відзначити і високу якість відеоконтенту – більша його частина представлена в форматі HD. Відеосервіс ovva.tv зібрав кращі проекти українського виробництва, які доступні користувачам безкоштовно і без реєстрації.

Новини по темі