П'ятого Тренера знайдено!

П'ятого Тренера знайдено!

Кращим голосом країни 2013 року стала Анна Ходоровська з команди досвідченого тренера Олександра Пономарьова. 

Поділитися:

Кращим голосом країни 2013 року стала Анна Ходоровська з команди досвідченого тренера Олександра Пономарьова. А кращим онлайн - тренером за результатами проекту "П'ятий Тренер" стала Ірина Купріна.

Нагадаємо, проект стартував 10 березня 2013 року на сайті "Голосу країни" разом з найкращим вокальним шоу країни "Голос країни. Все по-чесному". Завдання учасників біло зібрати свою власну команду з 14 співаків. На перемогу претендували всі, у кого в команді опинилися фіналісти шоу та власне Анна Ходоровська. Таких "кмітливців" виявилося понад 600 осіб, у той час як загальна кількість учасників проекту склала понад 14 000. За підсумками розіграшу на random.org головний приз проекту – телевізор LG 3D Smart TV – отримує одеситка Ірина Купріна.

Свою перемогу у проекті Ірина коментує так: "Взяти участь у конкурсі вирішила відразу, адже конкурс Голос країни запав у душу ще з першого сезону. Спостерігаючи за тренерами протягом усіх сезонів, ти мрієш опинитися в кріслі тренера проекту, відчути як це, обирати учасника тільки за голосовими даними, вести його до перемоги, завойовувати разом зі своїм вихованцем серця глядачів. "П'ятий Тренер" надав нам таку можливість, отже я набирала свою команду і з радістю стежила за їх виступами, досягненнями. Звичайно, я не могла не підтримати свою землячку Анну Ходоровську - одеситку, ми всім містом вболівали за неї, підтримували і раділи її успіхам. Тепер я точно розумію, що в Голосі країни все по-чесному.:)"

Окрім Ірини ще 20 учасників отримають призи 2 та 3 рівнів – фоторамки та футболки з логотипом "Голосу країни". З усіма переможцями ми зв'яжемося найближчим часом.