Пані посол Аргентини відзначить двох ведучих 1+1

Пані посол Аргентини відзначить двох ведучих 1+1

Соломія Вітвіцька та Анатолій Анатоліч отримають особливу відзнаку від посла Аргентини в Україні.

Поділитися:

Ведучі 1+1 Соломія Вітвіцька та Анатолій Анатоліч запрошені на офіційний прийом з нагоди святкування Дня незалежності Аргентини. Вони потрапили до числа тих, хто на думку дипломатів, робить аргентинську культуру більш популярною в Україні.

Сьогодні зірки 1+1 отримають особливу відзнаку від Посольства Аргентинської Республіки.

Прийом влаштовують Посольство Аргентини в Україні та особисто пані посол Ліла Ролдан Ваcкеc де Муан. На святі зберуться представники багатьох країн, дипломати, представники поважних міжнародних організацій.

Родзинкою стане нагородження українців у номінаціях, безпосередньо пов'язаних з аргентинською культурою, її традиціями та символікою. Серед номінацій - "Бадьорість країни", "Найбільш співаючий футболіст", "Людина-свято" та інші.

Нагородження відбудеться сьогодні 6 червня. У яких номінаціях перемогли ведучі 1+1, та яку відзнаку для них приготувала пані посол, дізнаємося вже незабаром.

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька є незмінною ведучої програми світських новин "ТСН. Особливе". Анатолій Анатоліч веде ранкове шоу "Сніданок з 1+1", а також разом з Катериною Осадчею та Андрієм Доманським є ведучим прямих ефірів "Голосу країни".