Пекельна кухня: відразу двох учасниць вигнали через муху у їжі

Пекельна кухня: відразу двох учасниць вигнали через муху у їжі

На проекті відбуваються неймовірні речі: один з клієнтів ресторану знайшов у своєму різотто муху! Гостю вона не надто сподобалася на смак, а понесли покарання за жахливу вечерю відразу дві учасниці червоної команди – Ольга Парфентьєва

Поділитися:

На проекті відбуваються неймовірні речі: один з клієнтів ресторану знайшов у своєму різотто муху! Гостю вона не надто сподобалася на смак, а понесли покарання за жахливу вечерю відразу дві учасниці червоної команди – Ольга Парфентьєва та Марія Науменко, які наразі повертаються додому.

Незважаючи на те, що шеф достроково закрив обидві кухні, переможцем була визнана синя команда. У ній позицію су-шефа зайняла Марина Мних проти Олі на червоній кухні, під командування якої потрапив також Андрій Радченко. "Марина чудово зорганізувала роботу своїх колег, - прокоментував Арам Михайлович. – У неї були проблеми з тим, що вона не куштувала страви, які видавала. Інколи вони не відповідали стандартам якості, і я зупиняв подачу їжі вже після контролю су-шефа. У червоній команді найменшу кількість проблем спричинили Олена та Андрій. Анелія не справила на мене жодного враження цієї вечері, всі інші – просто жах". До речі, Радченко відчув на собі, як це – вже вкотре потрапляти до номінації, адже Олена Жаботинська назвала його одним з найслабших кухарів за постійну неорганізованість. Втім, Андрія врятувало не диво, а шеф, який повернув його до команди і вигнав з проекту замість нього двох дівчат.

"Нас залишилося четверо, і тепер навіть не знаю, чи зможемо ми протистояти синій команді, - говорить Радченко. – А те, що я продовжую свою участь у шоу, – справжній подарунок від шефа. Не думаю, що я настільки вправний кухар, що можу замінити двох учасниць, які наразі поїхали додому, проте старатися буду". І старатися Радченку доведеться хіба що не за чотирьох, аби виправдати такий аванс від Арама Мнацаканова. У свою чергу, Маша постраждала за провалені страви на гарячому процесі, а Оля не змогла привести свою команду до перемоги.

"Оля наплутала купу замовлень, тому су-шеф з неї вийшов не найкращий, - пояснює Марія. - Проте для мене вечеря теж була невдалою, адже нам повертали деякі страви: спочатку гребінці, потім ще щось. І переробляти все просто вже не стало сил. Зараз найслабшими були Оля та я". На думку Науменко, рішення шефа було справедливим, та про свою участь у шоу вона не шкодує. "Я рада, що потрапила на цей проект і пройшла так далеко, - продовжує дівчина. - Для себе я зробила висновки, що вчитися потрібно скрізь і завжди, а ще дуже корисно проявляти свої емоції та бути впевненою у собі".

З посмішкою на обличчі знімала свій кітель і Парфентьєва, якій "Пекельна кухня" допомогла ще раз впевнитися у правильності зміни свого профілю з банкіра на кухаря. "У порівнянні з іншими учасниками я дійсно була слабшою, - зізнається Оля. - Мій професійний стаж не дуже великий, тому повернуся до своєї звичної роботи та буду багато вчитися. Те, що я не пішла з проекту першою, - це моє особисте досягнення, яким я дуже пишаюся. Крім того, тут здійснилася моя мрія – я познайомилася з Юлією Висоцькою, і в реальному житті вона виявилася ще цікавішою, ніж на екрані". Навіть той факт, що вона не впоралася із су-шефством, дівчину не засмучує, адже це був її перший подібний досвід, хай і невдалий.

А приклад тепер усім варто брати з Марини Мних, яка на новій позиції проявила себе дуже добре. "На вечері я відчувала, що хлопці мене дійсно слухають, і вони знають, що роблять. Я намагалася не тільки озвучувати замовлення, але й гасити будь-які випади гніву, заспокоювати усіх. Головне – це підбадьорювати людей, ні в якому разі не кричати. Краще тихо та особисто колезі вказати на його помилку, ніж озвучувати її на всю кухню. Моя методика полягає в тому, аби ніжно та лагідно вимагати гарно приготовану страву", - розкрила секрет свого керівництва су-шеф синьої команди.

Що стосується мух у пляшці з вином на червоній кухні, то ця ситуація неприємно вразила не тільки ведучих, але й учасників шоу. "На червоній кухні повсякчас якісь проблеми санепідеміологічного характеру. Якщо синю команду організує Марина, то на червоній – хаос та безлад", - розчаровано зауважив Сергій Гусовський. Відповідальність за неприємний інцидент взяв на себе Дмитро Попов, а пояснити його спробувала Олена Жаботинська. "Це була неуважність і моя, і моїх колег, - підсумовує дівчина. - Вино стояло відкрите у нас під столом, і я знала, що там ще є півпляшки, тому не відкоркувала нову. Моя помилка в тому, що я запевнила інших: вино є. Проте коли ти щось наливаєш, то теж повинен дивитися, що і куди. Якби таке сталося у мене на роботі, то я ще б цією пляшкою і по голові отримала. Достатньо уявити себе на місці людини, яка їсть різотто с комахами, і більше нічого не захочеться".

Крім того, новий конфлікт виник між Юлією Висоцькою, якій не сподобалася якість різотто червоної команди, та Анелією Редельбах, що його готувала. Ведуча назвала страву неоднорідною, а конкурсантка у відповідь обурилася не на жарт. "Коли я буду йти з проекту, то потисну руку шефу та Гусовському, а Юліі – ні, бо вона мені неприємна як людина", - пообіцяла Анелія.

Як будуть розвиватися події далі, покаже наступний тиждень. Та учасників залишається все менше, а обсяг роботи не змінюється. Єдине, що об'єднує конкурсантів, - це командний дух. "Хто б не стояв на позиції су-шефа, ми повинні дослухатися до цієї людини та виконувати її вимоги. У нас немає іншого вибору, бо тоді доведеться програвати, а додому ніхто не хоче", - запевнив Олександр Янковський, команда якого продемонструвала гарний результат цього разу.