Перед ким став на коліна Руслан Сенічкін?

Перед ким став на коліна Руслан Сенічкін?

Робота над книгою "Сніданки для дітей"добігає кінця.

Поділитися:

Вже влітку Руслан Сенічкін презентує свою другу кулінарну книжку "Сніданки для дітей", яку написав у співавторстві із дієтологом Галиною Незговоровою. Головними натхненниками її створення, звісно, стали українські малюки, які заслуговують на здорове та смачне харчування.

Декілька таких маленьких гурманів і стали окрасою обкладинки книги, яку ведучій "Сніданку з "1+1" презентував днями. У фотосесії взяли участь 7-річні Маша та Прохор, 3-річна Варвара, 2-річна донечка журналістки ТСН Ірини Маркевич Ліза, 9-річна фіналістка "Голос. Діти" Настя Багінська, ще зовсім крихітна восьмимісячна Злата, п'ятирічний Вадим та шестилітній Назар.

Маленькі бешкетники із задоволенням вимазали Руслана полуницею, вивалили у муці та навіть змусили народного кулінара повзати за ними на колінах. Як йому вдалося врятуватися, дивіться у ексклюзивному бекстейджі: 

Робота над книгою добігає кінця. Вихід у світ збірки запланований на кінець червня, однак всі бажаючі вже можуть робити попереднє замовлення на сайті http://snidanok.1plus1.ua/  і придбати книгу за спеціальною ціною. Будьте першими!