Переможці другого раунду боїв на "Голосі країни"

Переможці другого раунду боїв на "Голосі країни"

Хто з учасників продовжить боротьбу

Поділитися:

Другий раунд вокальних двобоїв "Голосу країни 5" сколихнув країну! Зірковим тренерам Потапу, Тіні Кароль, Святославу Вакарчуку та Олександру Пономарьову довелось попрощатися вже майже з половиною учасників своїх команд, лишивши у проекті найсильніших вокалістів.

 "Битви є, мабуть, найскладнішим випробуванням для мене, тому що ми починаємо прощатись", - зазначив топ-продюсер Потап, який цього разу давав своїм підопічним непрості музичні завдання.

Першій його парі, що відкривала битви на музичному рингу — Давиду Кадімяну та Олені Шинкар — довелося продемонструвати усю свою вокальну майстерність під час виконання легендарної пісні "The Prayer" Селін Діон та Андреа Бочеллі. Із цим непростим завданням вони впоралися настільки блискуче, що обоє залишились у проекті: Давид пішов далі у складі команди Потапа, а от чарівну Олену за її чудове виконання поцупив під час "Крадіжки" Олександр Пономарьов.

 

Другий дует суперників, Дмитро Коток та Валерія Черевко, вразив глядачів та зіркових тренерів оригінальним виконанням хіта Kiesza "Hideaway": їм аплодували стоячи, утім пісню в незвичному аранжуванні ніхто так і не впізнав. На жаль, крадіжки не відбулося та далі до перемоги попрямувала білявка Валерія.

А от останнім вокальним супротивникам, яким довелося закривати цей раунд вокальних двобоїв, - Катерині Рибак та Артему Захарову — дісталася пісня зіркового тренера... Олександра Пономарьова! З нелегким завданням виконати авторську пісню у присутності самого автора краще впоралася Катерина, яка і буде боротися за перемогу у наступному етапі.

Вражав своїми дуетами та вибором музичного матеріалу і Святослав Вакарчук. Таким несхожим між собою, але однаково талановитим вокалісткам, як перукарка Оля Гладюк та юна й романтична Люся Чеботіна довелось постаратися, щоб гідно виконати пісню Майкла Джексона "EarthSong". На жаль, в учасників команди Святослава вже не було шансів отримати амністію під час "Крадіжки", адже свої можливості інші тренери уже вичерпали, врятувавши по одному учаснику з команд суперника. Тож космічній Ользі довелося покинути шоу назавжди, а шанс дійти до прямих ефірів отримала саме Люся.

Змагались у виконанні світових хітів і хлопці-лірики з команди Святослава. Пластичний хірург Ємін Самедлі та власник оксамитового тембру Андрій Пантюх завоювали серця глядачів, а особливо жіночої частини, виконанням хіта гурту A-ha "CryingInTheRain". Підтримку тренера під час виступу отримав кожен, але до наступного етапу попрямував Андрій.

А от під час вокальної битви справжніх народних голосів — патріотки Дарини Степанюк та фольклориста Вадима Чернова тренери та глядачі зробили справжнє відкриття! Вадим, який збирає та популяризує народні українські пісні вразив автентичністю свого вокалу під час виконання "Цвіте терен". Тож саме він став претендентом на подальшу участь у прямих ефірах.

"Це боротьба своїх нервів всередині, бо ми живі люди. Я болісно переживаю втрату кожного", - зізнався зірковий наставник Святослав Вакарчук.

Золотий голос України Олександр Пономарьов у цьому раунді найбільше вразив вдалим вибором пісні для дуету супротивників Володимира Трача та Яни Ковальової. Попри невдалі репетиції, з яких сам Олександр навіть виганяв підопічних, заспівати "Я піду в далекі гори" Володимира Івасюка їм вдалось неперевершено. Не дивно, що у проекті лишились обоє вокалістів: Володимир Трач - у складі команди Олександра, а от Яну Ковальову ще до оголошення "Крадіжки" поцупив Святослав Вакарчук. Таким чином він не залишив жодних шансів для наступних учасників, закривши єдине вакантне місце у своїй команді.

Менше пощастило іншій учасниці з команди Олександра. На другий двобій вийшли його талановиті підопічні юна Валерія Садовська з Білорусі та досвідчена вокалістка Ольга Жовтоніжко. Пономарьов у цей день був справжнім патріотом української музики, тож дівчатам випало співати пісню Злати Огневич "Пристрасть". Більш переконливою суворий тренер визнав саме Валерію, пообіцявши в усіх починаннях допомагати Ользі, яка вибула з проекту.

"Вибір стає дедалі складнішим", - прокоментував другий раунд битв Олександр Пономарьов.

 Поборотись із власними неслухняними підопічними довелось чарівній Тіні Кароль. Попри те, що у цьому раунді виступало тільки дві пари з її команди, зусиль та нервів на них було витрачено чимало. Святослав Лукініч та Джошуа Пратт, які виконували пісню Лами "Моє серце", досить сильно розчарували та навіть розлютили свого зіркового тренера. Жоден з хлопців до кінця не виконав її настанови, проте Джошуа був стараннішим учнем, тож отримав шанс пройти далі.

 

Утім, друга пара учасників вже змусила Тіну пишатися своїми підопічними: багатодітний батько Антон Копитін та акторка Тетяна Козюк душевно виконали знакову для обох пісню - "Ветер перемен". Проте шанс іти далі отримав після цієї битви саме Антон, адже Тетяна не змогла повністю впоратись із хвилюванням.

Таким чином у кожного з тренерів лишилося по чотири виконавці, які ще не виходили на ринг. І у жодного з них вже немає шансів бути поцупленим під час оголошення "Крадіжки", тож битви у третьому раунді будуть особливо запеклими та напруженими. Та й усім, хто вже вийшов та ще вийде переможцем із вокальних двобоїв, не варто розслаблятися! Адже від прямих ефірів їх відділяє іще один важливий крок, випробовування на міцність духу й вокалу - "Нокаути".

 За правилами шоу, вісім учасників, що залишились у команді кожного тренера після вокальних боїв, будуть змушені заспівати ще раз: на цей раз пісню, з якою вони пройшли відбір на шоу. Після цього випробовування чекатиме вже тренерів, адже за результатами виступів їм доведеться обрати лише чотирьох вокалістів, які візьмуть участь у прямих ефірах "Голосу країни".

Яким буде остаточний склад переможців вокальних двобоїв та як складеться їх подальша доля, дивись вже у наступних випусках "Голосу країни" у неділю о 21:00 на "1+1"!

Відео всіх виступів учасників дивіться онлайн тут