Переможці проекту "Мій малюк зможе": "Донька сказала, що Ірма – найкраща тьотя, яку вона зустрічала"

Переможці проекту "Мій малюк зможе": "Донька сказала, що Ірма – найкраща тьотя, яку вона зустрічала"

Переможним п'ятий ефір видався для сім'ї Іванець.

Поділитися:

Цієї неділі на "1+1" вийшов п'ятий випуск шоу "Мій малюк зможе". Переможним цей ефір видався для сім'ї Іванець. Львів'яни Віола, Павло та їхня донечка Сандра вибороли 55 тисяч гривень і довели, що вони розуміють одне одного навіть без слів. Про враження від участі в проекті  нашому сайту розповіла Віола Іванець.

- Віоло, чи дивилася донька випуск зі своєю участю?

- Так, Сандра була неймовірно щасливою! Від радості стрибала на ліжку й зламала його (сміється). Уявіть собі, після виходу шоу в ефір у неї почали брати автографи! Сандру впізнають, і їй це дуже подобається. А ще я помітила, що тепер  донька стала розкутішою.  

- А як вас  особисто змінив проект?

- Спочатку я з осторогою поставилася до того, що ми таки пройшли кастинг. Адже боялася камер і всіх цих телевізійних штук. Але на проекті набула впевненості у собі. Тепер нас як "зіркову сім'ю" запрошують у гості на Львівське телебачення (усміхається).

- Що лишилося за кадром шоу "Мій малюк зможе"?

- Мій чоловік читав реп із Ірмою Вітовською, а наша Сандра постійно спала, коли знімали "шоти". Було дуже смішно, коли вона прокидалася і спросоння не знала, що говорити на камеру. А після завершення знімання Сандра казала: "Я хочу до тьоті Ірми, хочу розказати їй віршик".

- Вони встигли потоваришувати?

- Ірма запитувала Сандру, чи можна їй зробити таку зачіску, як у неї, мовляв, чи личитиме. А донька відповіла: "Ви знаєте, ні". А потім розповідала усім: Ірма – найкраща "тьотя", яку вона колись зустрічала, але все одно зачіска, як у неї, ведучій би не пасувала.

- Ви навчили доньку говорити те, що думає. Що вважаєте найважливішим у вихованні дитини?

- Головне, щоб малюк зростав у радості, теплі, любові й гармонії.  Аби дитинство було солодким, іноді можна дитину балувати, виконувати якісь її забаганки. Ми подаємо доньці правильний приклад, багато часу проводимо разом, рідко сваримося, ділимося яскравими емоціями, подорожуємо. Це нас зближує. Ось уже на вихідних усі вирушаємо в євро тур. Хочемо дитині показати світ, адже поки вона мандрувала тільки Україною.

- Ваша донька обожнює грати з татом у футбол. Чи з'явилися у Сандри після участі в шоу якісь нові таланти?

- Вона почала співати, тож ми хочемо записати доньку на якийсь музичний гурток. Сандра має барабанну установку, а нещодавно ми купили їй дитячий мікрофон. Тож вона нам щовечора влаштовує концерти.

- Як найближчі люди прокоментували вашу участь у телепроекті?

Вони ловлять нас по черзі, щоб відсвяткувати (сміється). Дивилися всі! Ми ж не казали, що перемогли. Тож вони з інтригою і захопленням сиділи перед телевізорами. А після завершення випуску дзвонили й говорили: "Добре, що зупинилися на 50 тисячах". Я, до речі, теж так думаю. Тепер наш виграш на депозиті.

Зовсім скоро на "1+1" стартує шоу "Голос. Діти". Заповнюйте анкету й беріть участь у кастингу.