Голос країни: Переможці усіх сезонів (ВІДЕО)

Голос країни: Переможці усіх сезонів (ВІДЕО)

Переможці усіх сезонів шоу Голос країни. Шлях до тріумфу

Поділитися:

 

Переможці усіх сезонів шоу Голос країни - співаки, які повірили в себе та наважилися змінити власні життя.

Ці талановиті й натхненні вокалісти зачепили струни душі аудиторії та назавжди закарбувалися в історії проекту. 

Перед стартом нового, шостого сезону, пропонуємо згадати тих, кого глядачі визнавали найкращими з найкращих.

Дивись онлайн новий сезон Голос країни 28.02.2016

Голос країни 1 сезон. Переможець Іван Ганзера. Команда Діани Арбеніної

Першим тріумфатором проекту став підопічний Діани Арбеніної Іван Ганзера із села на Харківщині. На "сліпих прослуховуваннях" до Вані розвернулися всі чотири тренери проекту, а баттл за його участю став одним з найбільш напружених моментів шоу.

Протягом усього сезону Іван Ганзера, який до речі, у прямому сенсі співав наосліп, не боявся експериментувати, змінюватися та зростав у творчому плані. У фіналі шоу Голос країни він постав із піснею Не плач, тато, яка розчулила до сліз глядачів у залі та біля екранів.

Іван Ганзера на шоу Голос Країни - Не плач, тато - дивись онлайн відео:

Голос країни 2 сезон. Переможець Павло Табаков. Команда Діани Арбеніної

Переможець другого сезону шоу Голос країни - ліричний та мужній Павло Табаков зі Львова. На "сліпих прослуховуваннях" він виконав Богемську рапсодію і підкорив одразу трьох тренерів. За наставницю душевний співак обрав Діану Арбеніну. Із ефіру в ефір вона добирала вихованцеві влучний репертуар, допомагала розкритися і впевнено вела до перемоги. У фіналі шоу Голос країни Павло Табаков у дуеті з Діаною Арбеніною виконав хіт Океану Ельзи Вище неба і вкотре продемонстрував потужність свого вокалу.

Павло Табаков і Діана Арбеніна на шоу Голос країни – Вище неба – дивись онлайн відео

Голос країни 3 сезон. Переможець Анна Ходоровська. Команда Олександра Пономарьова

У третьому сезоні шоу Голос країни уперше перемогла дівчина – Анна Хоровська з Одеси. На "сліпих прослуховуваннях" білявка без музичної освіти вразила Україну власною інтерпретацією композиції Caruso і посіла останнє місце в команді Олександра Пономарьова.

Пліч-о-пліч із наставником вона рухалася до омріяного тріумфу і таки здобула головне звання проекту Голос країни.

Анна Ходоровська на шоу Голос країни – Caruso – дивись онлайн відео

Голос країни 4 сезон. Переможець Ігор Грохоцький. Команда Святослава Вакарчука

До травми коліна Ігор Грохоцький мріяв про футбольну кар'єру та завдяки шоу Голос країни 4 зрозумів: хоче бути на сцені. На "сліпих прослуховуваннях" хлопець вразив Святослава Вакарчука душевністю і приголомшив бажанням учитися.

У подальших етапах Ігор Грохоцький дивував результатами роботи над собою і тішив стильною подачею пісень. Так, навіть традиційна композиція Мій рідний край у виконанні Ігоря Грохоцького набула нового сучасного звучання. Цікаво, що саме з цим хітом екс-фуболіст переміг у проекті Голос країни 4, який виходив під гаслом "Перезавантаження".

Ігор Грохоцький на шоу Голос країни – Мій рідний край – дивись онлайн відео

Голос країни 5 сезон. Переможець Антон Копитін. Команда Тіни Кароль

Після участі у шоу Голос країни 5 нове життя розпочав Антон Копитін, який полишив рідний Донецьк, аби врятувати дружину й дітей від війни.

Антон мріяв заробляти на життя співочим талантом, тому сподівався, що Голос країни відчинить йому двері в щасливе майбутнє. Так і сталося. Багатодітний батько Антон Копитін не лише здобув звання Переможець п'ятого сезону Голосу країни, а й отримав у подарунок від наставниці Тіни Кароль квартиру у Києві.  До речі, пісня, яку Антон Копитін виконав на проекті з тренером та другом за командою Іваном Пилипцем, стала одним із найбільш чуттєвих номерів сезону.

Антон Копитін, Тіна Кароль і Іван Пилипець на шоу Голос країни – Чому бентежно – дивись відео онлайн

Нещодавно ж Антон Копитін презентував перший кліп, який йому подарував 1+1.

Уже зовсім скоро глядачі побачать новий, шостий сезон Голосу країни. Кому вдасться гідно подолати усі його етапи і закохати у себе багатомільйонну аудиторію, дізнаємося уже зовсім скоро у ефірі нашого телеканалу.

Читайте також: Голос країни: Найпопулярніші виступи на шоу

Новини по темі