Переможці шоу "Мій малюк зможе": "Коли поїхали на кастинг, чоловік почав наді мною приколюватися"

Переможці шоу "Мій малюк зможе": "Коли поїхали на кастинг, чоловік почав наді мною приколюватися"

Цієї неділі глядачі "1+1" побачили фінальний випуск найпозитивнішого шоу "Мій малюк зможе" 

Поділитися:

Цієї неділі глядачі "1+1" побачили фінальний випуск шоу "Мій малюк зможе". Переможцями останнього епізоду і володарями сотні тисяч гривень стала сім'я Іванових. На участь у найпозитивнішому проекті щасливі батьки Дар'я і Дмитро наважилася заради майбутнього своєї 3-річної Діани. Як програма вплинула на життя родини, нашому сайту розповіла мама маленької учасниці.

- Дар'є, із чим у вашої доньки асоціюється шоу "Мій малюк зможе"?

- Із гральною кімнатою. А ще Діанка чудово запам'ятала назву проекту. Під час перегляду кожного випуску проекту вона підходила до телевізора і говорила: "Мамо, там "Мій малюк зможе". А коли показали нашу сім'ю, бігала довкола й казала: "Це я! Це я! Діанка". На шоу їй дісталося завдання "Зоопарк", де треба було імітувати звуки тварин, тож цієї неділі перед екраном донька знову нявкала і хрюкала (сміється).

- Як найближчі люди відреагували на те, що ви перемогли?

- Наші друзі і родичі були шокованими, коли побачили, що ми пройшли до фіналу й виграли суперприз. За нас усі тримали кулаки і вболівали до останнього! І коли у другому турі інша дівчина першою натиснула на кнопку, щоб відгадати ребус, у когось ноги навіть ноги тремтіли від хвилювання. Емоцій було дуже багато!

- А ви самі очікували, що вам дістанеться найбільша сума?

- Ні. Абсолютно! Ми прийшли на проект за позитивними емоціями, хотіли подивитися, як влаштоване телебачення, мріяли поринути у це закадрове життя. А про виграш задумалися уже пізніше. Коли нам сказали, що будуть ребуси, я серйозніше поставилася до конкурсу й почала готувати чоловіка. Казала йому: "Не даремно ж ми сюди потрапили, ти не повинен нас підвести". І він мене підтримав – почав щовечора розгадувати ребуси. І саме це нас врятувало! Момент, коли я розбила свиню, під якою ховався суперприз, я не забуду ніколи.

- Діанка отримала подяку за виграш?

- Звісно ж, ми похвалили донечку, сказали, що вона розумничка, гарно поводилася і чудово впоралася з конкурсом!

- Що порадите тим, хто тільки готуються стати батьками?

Найважливіше - любити дитину і виховувати її у повноцінній сім'ї. Ми з чоловіком кохаємо одне одного, а бути дружніми нам допомагає наша Діанка.

- Як участь у шоу змінила вашу пару?

- Коли я заповнювала анкету на сайті, то нічого не сказала чоловікові, адже не була впевнененою, що нам зателефонують. Коли ж ми поїхали на кастинг, чоловік почав із мене приколюватися. Мовляв, вирішала у зйомках взяти участь, краще б за якусь іншу справу взялася. А я сказала: "Почекай, побачимо". І, звісно, після грандіозного фіналу він розхвалював мене і говорив, що час і зусилля було витрачено не даремно.

Випуск за участі Іванових можна переглянути тут: