Переможець "Голосу країни" привітав фанів з Новим роком піснею (ВІДЕО)

Переможець "Голосу країни" привітав фанів з Новим роком піснею (ВІДЕО)

Артист зняв відео на композицію "З Новим роком".

Поділитися:

Переможець другого сезону телепроекту "Голос країни" Павло Табаков порадував шанувальників випуском нового кліпу на святкову пісню "З Новим роком".

Автором музики та слів став сам Табаков. Оскільки артисти зазвичай проводять свята на сцені, далеко від родини, співак вирішив виправити цю несправедливість – і організував драйвову новорічну онлайн-вечірку. Табаков зібрав веселу компанію та завдяки сучасним технологіям, через Skype, заспівав для дорогої йому людини

"Як кажуть актори, які знялися у кліп "З Новим роком!", - це кліп-усмішка, кліп-позитив. Переглядаючи його, хочеться зібрати друзів та рідних – і гарно, з добрим настроєм, у дружній атмосфері зустріти зимові свята, стати свідками новорічно-різдвяного чуда і зарядитися добром на весь рік наперед! - каже Павло Табаков. – Чого усім і бажаю!"

Режисером нового кліпу артиста виступив Володимир Шурубура. Знімання відбувалися уночі в одному із львівських ресторанів.

"Для мене ця робота – особистий професійний рекорд: між тим, як я сказав "Мотор!" і "Стоп, знято!", минуло якихось п'ять годин! Це була шалена ніч! На майданчику працювало близько тридцяти людей! Я дуже задоволений цим роликом, бо у такі рекордні терміни вдалося втілити усе задумане", - розповів режисер.