Переможниця "Голос. Діти" витратить гроші на інструменти

Переможниця "Голос. Діти" витратить гроші на інструменти

Переможниця "Голос. Діти" Аня Ткач розказала про свою родину, суперників на проекті, а також на що витратить отримані за перемогу гроші.

Поділитися:

Переможниця "Голос. Діти" Аня Ткач розказала про свою родину, суперників на проекті, а також на що витратить отримані за перемогу гроші. У понеділок, 14 січня, маленька Аня відповіла на питання журналістів та прихильників в режимі онлайн. Онлайн-конференції з дівчинкою відбулися одразу на двох популярних інтернет-ресурсах - порталах tochka.net та uaua.info

Аня Ткач відповіла на всі питання, яких було чимало. Пропонуємо найпопулярніші з них, а повне відео онлаінів можна подивитися ТУТ і ТУТ.

Андрій: "Анют, розкажи ким працюють твої батьки і ким працювали бабусі з дідусями. Чи є серед них, хто професійно займається співом, музикою? Чи була ти закордоном? Чи є у тебе найкраща подружка чи друг? Друзі, знайомі, сусіди, родичі, земляки радіють твоїй перемозі? "

- Мама працює в Центрі соціальних служб, а тато - в Районному Будинку культури. Бабуся й дідусь працювали на залізниці. Папа займався вокалом тільки зі мною. Він професійний музикант, але раніше вокалом не займався.

За кордоном я ще не була. Але хотіла б поїхати до Франції, Італії, Арабських Еміратів, в Крим :)

У мене є краща подружка - Віка Лукумська. Ще в мене є краща подружка Ліза. А тут з'явилися Маша Круз, Єва Панаріна та Маша Кондратенко.

Радіють, особливо сусіди - вони навіть прикрасили під'їзд :)

Vadim: "Що ти відчувала, коли виконувала фінальну пісню "Мама?".

- Я розумію, що у мене є мама, але мені дуже шкода тих людей або дітей, у яких немає мами.

NICDES: "Аню, коли вже від'їжджаєш до Лос-Анжелесу на навчання? Яким ти його собі уявляєш?

- Що до Лос-Анджелеса ми ще не отримали конкретних рекомендацій, чекаємо, коли закінчаться свята. Коли ми самі будемо знати, усім про це повідомимо. Навчання буде проходити в літній період, в один з трьох літніх місяців.

liza: "Як ти ставишся до своїх фанатів і чи звертаєш увагу на критику?"

- Я трошки соромлюся, звичайно. На критику я реагую нормально, намагаюся виправитися. Правда, мене поки мало критикують :)

liza: "Ти сама вирішила піти на кастинг Голос Діти або мама з вибором допомогла?"

- Я раніше дивилася дорослий "Голос країни" і дуже хотіла потрапити на нього. А потім з'явився "Голос. Діти". Я погодилася на цей проект, і мама відправила заявку.

Уляна: "Куди ти витратиш гроші, отримані за перемогу?" (Окрім контракту з Universal Music, навчання в LA Music Academy та поїздки в "Діснейленд" Аня отримала грант у розмірі 50 тисяч гривень - ред.)

- Гроші я нікуди не витрачу, тому що всі вони для навчання і для покупки необхідних інструментів.

Анонім: "Як ти навчилася в 7 років так красиво співати?"

- Ми завжди співали разом з татом і з бабусею. І слухали якісну музику.

Тетяна: "Чи вважаєш ти, що у тебе найсільніший голос серед усіх учасників? Хто був твоїм головним суперником?"

- Ні, тому що всі по-своєму сильні і у кожного є своя родзинка.

Я думаю, що це Соломія.

Нагадаємо, також онлайн-конференцію провів Коля Задерей - найстарший учасник "Голос. Діти", котрий був підопічним Олега Скрипки на проекті. Коля розказав, які фірмові поради давав їм тренер під час шоу, з ким з учасників він подружився, а також, чи вільне його серце :). Онлайн з хлопцем дивіться ТУТ.