Переможниця Євробачення виступить у суперфіналі Голосу. Діти-5

У Суперфіналі Голосу. Діти-5 виступить переможниця Євробачення

Дізнайся, як потрапити на суперфінал найвокальнішого шоу країни!

Поділитися:

Стало відомо, хто зі світових зірок виступить на грандіозному суперфіналі Голосу. Діти-5, який відбудеться вже 7 липня в прямому ефірі каналу 1+1. Так, спеціальним гостем прямого ефіру стане переможниця Євробачення-2018 і учасниця Atlas Weekend 2019 – NETTA.

Також на сцені вокального проекту заспівають дуетом тріумфатори минулого сезону – Данелія Тулешова і її тренер мультиартист MONATIK. Свої хіти виконають популярний гурт KAZKA, українсько-болівійська співачка MICHELLE ANDRADE і гурт THE HARDKISS.

Кожен охочий може потрапити на «живий» концерт і побачити виступи суперзірок і фіналістів проекту. Вже розпочався продаж квитків на суперфінал і генеральну репетицію п'ятого сезону Голос. Діти. Таким чином глядачі ще більше поринуть в атмосферу найвокальнішого проекту країни й насолодяться виступами фіналістів, зіркових наставників і спеціально запрошених артистів українського та світового шоу-бізнесу. Також уперше в історії Голосу. Діти шанувальники шоу можуть купити квитки на генеральні репетиції, щоб побачити окрім виступів зірок усе найцікавіше, що залишається за кадром вокального телепроекту.

Нагадаємо, що зірковими тренерами п'ятого сезону стали артист Дзідзьо, молода мама Джамала і солісти гурту Время и Стекло Надя Дорофєєва та Позитив, ведучими – Юрій Горбунов та Катерина Осадча. Суперфінал і генеральна репетиція відбудуться 7 липня в павільйоні на ВДНХ.

Суперфінал – 7 липня о 21:00

Генеральна репетиція – 7 липня о 13:30

Квитки можна придбати за посиланням.

Нагадаємо, що цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 глядачі побачать останній день «сліпих прослуховувань» Голосу. Діти-5.