Переможниця Голосу країни Віталіна Мусієнко вперше побувала у своїй новій квартирі (відео)

Днями Віталіна вперше відкрила двері свого нового дому в столичному житловому комплексі.

Поділитися:

Здобувши перемогу на головному вокальному проекті «Голос країни-6», 19-річна вокалістка з селища Котельва Віталіна Мусієнко не тільки отримала від телеканалу «1+1» можливість записати пісню і зняти кліп, але і стала власницею квартири в Києві від спонсору проекту - компанії «НоваБудова».

Днями Віталіна вперше відкрила двері свого нового дому в столичному житловому комплексі. У квартирі ще потрібно зробити ремонт, і переможниця вже обмірковує, як облаштує своє житло:

Буду малювати на стінах. Це обов'язково. Одна із стін буде розмальована мною.

На новосілля Віталіна вже запросила свою команду, але перш, ніж воно відбудеться, дівчина планує отримати освіту - зараз вокалістка навчається в Харкові на спеціальності «мікро- та наноелектроніка».

Я неймовірно щаслива, що отримала таку можливість. Власне житло у Києві - нездійсненна мрія для багатьох українців. Але поки я не можу сказати точно, коли відбудеться мій переїзд до Києва. Всьому свій час, - каже переможниця Голосу країни 6  Віталіна Мусієнко.

Нещодавно здійснилась інша мрія вокалістки – Віталіна заспівала дуетом зі Святославом Вакарчуком на стадіоні під час концерту гурту Океан Ельзи на НСК «Олімпійський»Що відбувалося за лаштунками концерту ОЕ на НСК Олімпійський. Тренер «Голосу країни» і його підопічна виконали знакову пісню «Небо над Дніпром», яку вони співали у суперфіналі проекту.

А телеканал 1+1 уже відкрив кастинги на наступні сезони вокальних проектів Голос.Діти і Голос країни. Взяти участь можна, заповнивши анкету на сайті каналу. Відкриті кастинги відбудуться 25-26 червня за адресою: м Київ, пр-т Глушкова 1, ВДНХ, 12 павільйон (ст.м. Виставковий центр). Реєстрація учасників з 10.00 до 18.00.

Нагадаємо, одне з тренерських крісел сьомого сезону Голосу країни займе переможниця Євробачення 2016 ДжамалаДжамала стане тренером сьомого сезону Голосу країни.

Новини по темі