Перша ніч кохання на проекті "Кохання без кордонів"!

Перша ніч кохання на проекті "Кохання без кордонів"!

На проекті "Кохання без кордонів" каналу 1+1 стосунки між героями та учасниками стають дедалі ближчими та пристраснішими

Поділитися:

На проекті "Кохання без кордонів" каналу 1+1 стосунки між героями та учасниками стають дедалі ближчими та пристраснішими. Марк-Ентоні намагається краще пізнати дівчат, які до нього приїхали. Марк зрозумів, що робити це краще, лишаючись із ними сам на сам, тому з кожною учасницею - Аллою, Олею і Владленою - він сходить на індивідуальні побачення. Місця для побачень вибрав різні: кафе, ресторан і клуб.

І якщо раніше Марк не дозволяв собі з дівчатами зайвого, то цього разу був набагато розкутішим. Марк не тільки по-дорослому поцілувався з двома учасницями, які претендують на його серце, а й запросив одну з них до себе додому на ніч. Парочка так відірвалася в клубі, що Марк вирішив продовжити приємний вечір і запросив дівчину провести ніч у його холостяцькій квартирі. Учасницю така пропозиція тільки потішила. Вдома у Марка вони повечеряли й продовжили танці, тепер уже повільні. Не обійшлося, звичайно, і без поцілунків.

А от чи переросли поцілунки у щось більше і з ким провів ніч Марк, глядачі зможуть дізнатися вже цього четверга, 3 жовтня, о 22:15 на каналі 1+1!