Перше інтерв'ю дружини "караванського стрільця" сьогодні в програмі

Перше інтерв'ю дружини "караванського стрільця" сьогодні в програмі

У документальному фільмі "Операція. Караван" з циклу "Українських сенсацій" на глядача чекають ексклюзивні подробиці життя "караванського стрільця" Ярослава Мазурка.

Поділитися:

У документальному фільмі "Операція. Караван" з циклу "Українських сенсацій" на глядача чекають ексклюзивні подробиці життя "караванського стрільця" Ярослава Мазурка. Ця історія вразила країну, дружина головного підозрюваного в справі стрілянини в Каравані дала перше і, як вона стверджує, останнє інтерв'ю журналістам. Вона стверджує, що їй підкидують речові докази.

Також автори фільму покажуть зізнання єдиного охоронця, який вижив після стрілянини в "Каравані": тіло загиблого Мазурка йому не показували на упізнання, чи не тому, що охоронець його б не впізнав?

Автори фільму "Операція "Караван" сьогодні розкриють страшну таємницю Каравану: хто стріляв, які слова змусили вбивцю учинити криваву розправу, кого похоронили та остання розмова в кімнаті охоронців сьогодні в ефірі "Українських сенсацій" о 21:50 на 1+1.

Проект виробляє департамент журналістських розслідувань "1+1" на чолі з Максимом Шиленком. Усе, що раніше було під грифом "цілком таємно" відтепер в програмі "Українські сенсації": ексклюзивні подробиці про українських політиків, спортсменів, зірок шоу-бізнесу та про події, які сколихнули всю країну. Невідомі факти, яких не вистачало для повної картинки у справах доктора Пі, "караванського стрільця" та трагічної смерті Оксани Макар стануть відомі українцям уже незабаром.

Програма виходить щовівторка з 13 листопада о 21:50 на "1+1"