Перші глядачі побачили "Слугу народу" на допрем'єрному показі

Перші глядачі побачили "Слугу народу" на допрем'єрному показі

Головну роль простої, чесної та принципової людини, звичайного вчителя історії Василя Голобородько виконав Володимир Зеленський

Поділитися:

12 листопада у кінотеатрі "Оскар" відбувся допрем'єрний показ політичного комедійного серіалу "Слуга народу", першу серію якого глядачі побачать уже наступного понеділка о 21.00 на телеканалі "1+1". Головну роль простої, чесної та принципової людини, звичайного вчителя історії Василя Голобородько виконав Володимир Зеленський. Режисер серіалу – Олексій Кірющенко. Саундтреки до серіалу написали одразу два українських музиканта – Дмитро Шуров і Потап.

"Складається враження, що "Слуга народу" народився з повітря, у народу багато чого накопичилось – і ми намагались це передати. І так розігрались, що вийшло 24 серії, замість запланованих 20. І за жанровими характеристиками у нас все досить різноманітно, це не просто комедія, це політична комедія, місцями навіть сатира, ми збираємо її по пазлам", - зазначив режисер Олексій Кірющенко.

Допрем'єрний показ відвідали актори, які виконали головні ролі у серіалі "Слуга народу", режисер Олексій Кірющенко, творча група "Квартал 95" і ведучі телеканалу "1+1".  Дмитро Комаров з нагоди презентації серіалу привіз Володимиру Зеленському унікальне гранатове вино із Вірменії, яке він придбав буквально на минулих вихідних на озері Севан. Даруючи презент виконавцю головної роліневтомний мандрівник пожартував, що після цієї ролі Володимир Зеленський тепер свіжа кров у політиці, а гранат – це такий продукт, що допомагає покращити кров.

Нагадаємо, що "Слуга народу" - це політична фантазія, заснована на майбутніх реальних подіях. У політичній комедії головні ролі виконали Станіслав Боклан (прем'єр-міністр), Євген Кошовий (міністр зовнішніх справ), Олександр Пікалов (міністр оборони), Юрій Крапов (головний податківець), Степан Казанін (спічрайтер), Наталя Сумська (мати головного героя), Віктор Сарайкін (батько), Катерина Кістень (сестра), Анна Кошмал (племінниця).

Над сценарієм працювала велика команда "Квартал 95" у складі Андрія Яковлева, Юрія Костюка, Юрія Микуленка, Дмитра Григоренка, Михайла Савіна, Дмитра Козлова, Олександра Брагіна.