Перші прослуховування: LOBODA і Кароль обігнали Скрипку у "багатодітності"

Перші прослуховування: LOBODA і Кароль обігнали Скрипку у "багатодітності"

Тіна та Світлана взяли до своїх команд по три голоси, а Олег лише один.

Поділитися:

Тіна та Світлана взяли до своїх команд по три голоси, а Олег лише один.

Неймовірне вокальне шоу "Голос. Діти" стартувало в ефірі 1+1. Зіркові тренери проекту – Олег Скрипка, Тіна Кароль та LOBODA – були шоковані. Сидячи спиною до сцени, вони не могли повірити, що там співають маленькі діти.

Найменшим учасникам першого випуску "Голос. Діти" всього по 7 рочків. Це Арсен Шавлюк та Іринка Сотник. Маленький хлопчик дав справжнього драйву, заспівавши хіт Гаріка Сукачева "А я милого…". З перших нот Арсен поставив зал на вуха! Тож не дивно, що до нього повернулися усі три тренери. Олег, Світлана та Тіна довго заманювали хлопця до своїх команд. Зрештою Арсенчик обрав LOBODA, яка на радощах міцно стискала його в обіймах.

А 7-річна Іринка довела Тіну Кароль до сліз. Іра співала ліричну народну пісню. Причому настільки душевно та емоційно, що зіркові тренери розгубилися – вони були впевнені: перед мікрофоном хтось значно доросліший. Голосисту Іринку запросила до своєї команди Тіна.

Зате найстарший учасник першого етапу сліпих прослуховувань відправився до команди Олега Скрипки. Це 14-річний Коля Задерей. Протягом усієї пісні до нього не обертався жоден з тренерів. Та на останній секунді Скрипка наважився і натиснув кнопку! На радощах Коля назвав шанованого рок-н-рольщика "метром естради" – добре, що Скрипка не образився.

Загалом у першому епізоді сліпих прослуховувань тренери відібрали до своїх команд 7 голосів. Три виконавці потрапили до команди LOBODA. Окрім малого Арсена, це Віка Литвинчук, котра виконала пісню Sorry Seems To Be, а також Ваня Кирилко, який співав Back in USSR і від душі "біттлував" на сцені.

Ще три голоси забрала до своєї команди Тіна Кароль – маленьку Іринку, франківську рокершу Кристину Дутчак (співала It's My Life) і справжню оперну приму нашого шоу Соломію Лук'янець. 11-річна Соля викликала суперфурор серед глядачів і тренерів! Вона співала Taki Rari, що відома українським глядачам як музична заставка до "Світського життя". Соломія – племінниця всесвітньо відомої оперної прими Вікторії Лук'янець. Складні вокальні партії дівчинка виконує чи не з пелюшок. Ну і, звичайно, мріє стати оперною зіркою світового масштабу.

Чи здивує зіркових тренерів хтось більше, ніж ці діти? Дивіться наступний випуск шоу "Голос. Діти" наступної неділі 11 листопада на каналі 1+1!