Першим ангелом-охоронцем проекту ТСН "Діти війни" став тренер "Голосу країни"

Першим ангелом-охоронцем проекту ТСН "Діти війни" став тренер "Голосу країни"

Ним став музикант Святослав Вакарчук.  

Поділитися:

Проект ТСН, приурочений до Міжнародного дня захисту дітей "Діти війни" знайшов першого ангела-охоронця для дівчинки Тані з Вуглегірська. Ним став музикант Святослав Вакарчук.

Тетянка, яка зараз перебуває на лікуванні в Києві, пережила страшні події. Разом з друзями дівчинка опинилася у самому епіцентрі обстрілу – в будинок, де вони знаходились, влучив снаряд. Обидва її друга загинули на місці, а Таня зазнала жахливих опіків та серйозної травми ноги.

Святослав Вакарчук, дізнавшись історію дівчинки, вирушив до лікарні, де і зустрівся з Тетянкою. Вже під час зустрічі співак повідомив, що готовий надавати необхідну допомогу та підтримку маленькій пацієнтці.

"Давайте ми над вами візьмемо шефство, щоб ви могли на нас розраховувати, - звернувся Вакарчук до Тетянчиної бабусі, - ми не чарівники, все раптом казкою я влаштувати не можу, але, головне, - щоб Танюша виздоровлювала, щоб в неї ніжка працювала"

Нагадаємо, що проект ТСН "Діти війни" розпочався документальним фільмом "Повернутися додому", що розповідає історії дітей, в чиї долі втрутилась війна, перетворившись для них на буденність. Також в рамках проекту в вечірніх випусках ТСН були розказані ще п'ять історій дітей, постраждалих в результаті військового конфлікту на сході України.

З 1 червня 1+1 розпочав пошук ангелів-охоронців для зазначених дітей. Уся інформація про дітей ті їх потреби зібрана на спеціально створеному сайті.