Першими "Голос країни" залишили Роман Стоколос та Дмитро Іващенко

Першими "Голос країни" залишили Роман Стоколос та Дмитро Іващенко

Вирішальний момент шоу настав, і вже за кілька хвилин ми дізнаємося імена учасників, які сьогодні назавжди покинуть проект "Голос країни".

Поділитися:

Першими результати голосування глядачів дізналися підопічні Стаса П'єхи. Ззовні всі артисти були дуже спокійні, проте всередині кожного з них вирують справжні пристрасті.

Перші підсумки виглядають наступним чином: глядачі врятували своїми sms-повідомленнями та дзвінками Арсена Мірзояна та Мілу Нітіч. Тренер віддав імунітети Олі Шаніс та Олексію Мартиненку. То ж двобій був виключно чоловічим: вдруге на сцену вийшли Стас Конкін та Роман Стоколос. Хто з них продовжить свою участь у шоу, мав вирішити коуч. Під час повторних виступів колеги хлопців по команді активно підтримували їх, танцюючи під сценою. Та їхній тренер виніс свій вердикт: за його рішенням у проекті залишився Стас Конкін, якому своїм місцем поступився Роман Стоколос.

У ці хвилини до виходу на сцену готувалися учасники команди Руслани, і, звичайно, на свій "суд" Євгенія Червоножко вже йшла не у найкращому настрої. Симпатії у цьому колективі розподілилися так: глядачі надали перевагу виступам Тьоми Верещаки та Антоніни Матвієнко. Своїми фаворитами Руслана назвала Женю Червоножко та Василя Логая, тому "за життя" співали Ештар Раді та Дмитро Іващенко. Дівчина виступала вдруге зі сльозами на очах, проте вона завчасно засмутилася, адже тренер залишила в шоу саме її. А життєрадісний та безумовно талановитий Дмитро Іващенко припинив  свою участь у проекті.

Їх залишилося 20 конкурсантів, і кожен з них претендує на звання "Голосу країни". Хто його носитиме, дізнаємося лише у вересні, а поки що залишається лише вболівати та голосувати за своїх улюблених виконавців.