Перший ефір "Голосу країни": Лорак упала до ніг учасника, а Лазарєв пустився в танок

Перший ефір "Голосу країни": Лорак упала до ніг учасника, а Лазарєв пустився в танок

Відбулася прем'єра довгоочікуваного четвертого сезону "Голосу країни. Перезавантаження"

Поділитися:

"Перезавантаження" розпочато. Нарешті, відбулася прем'єра довгоочікуваного четвертого сезону "Голосу країни". Тисячі подали заявки на участь в грандіозному вокальному шоу каналу "1+1", але тільки найкращі отримали шанс потрапити на "сліпі прослуховування".

У новому сезоні "Голос країни" на глядачів та учасників чекали нова сцена, декорації, освітлення та надвисокі критерії відбору голосів з боку нових зіркових тренерів – Ані Лорак, Тамари Гвердцителі, Сергія Лазарєва та Святослава Вакарчука. А після виступу за лаштунками кожного учасника чекала нова ведуча, чарівна Ольга Фреймут. Вона разом із групою підтримки конкурсантів вболівала за кожного з них.

Кожен з учасників міг завоювати прихильність тренерів лише за допомогою свого сильного та унікального голосу. Адже тренери не могли бачити, хто стоїть на сцені. В свою чергу, зірковим наставникам також було непросто – вже з перших хвилин між ними розгорнулася справжня боротьба за найсильніших учасників. Щоб переманити кращого вокаліста в свою команду, зірки вдавалися до різноманітних хитрощів.

Першим на сцену четвертого сезону "Голосу країни" вийшов 24-річний Марлен Карімов, уродженець Узбекистану. З перших нот він захопив тренерів і глядачів своїм голосом. До нього відразу повернулися аж три тренери, але заманити його у свою команду змогла тільки Ані Лорак. Вона першою повернулася до Марлена, а потім вибігла на сцену і просто впала йому до ніг.

"Я йшла за покликом серця, не контролюючи своє тіло, бо це звучало божественно. Цей голос був сповнений любов'ю і пристрастю. У вас він просто лився, і все це виявляється приховувалося за такою зовнішністю. І ця посмішка ваша… Я думаю, ви народжений, щоб стояти на цій сцені", - зізналася співачка.

Марлен підтвердив свій вибір тренера не менш пристрасно: "Я люблю Ані Лорак".

До кінця програми Лорак поповнила свою команду ще трьома вокалістами. Ними стали 20-річна Асмік Широян з Дніпропетровська, прихильниця українського народного співу 26-річна Маша Горобцова з Харківщини та 19-річна Аліна Панькова з Кіровоградщини.

Сергію Лазарєву вдалося залучити до своєї команди двох прекрасних вокалісток. 18-річна Ольга Мельник підкорила серце Сергія з перших нот своїм драйвом. Сингл "Желтые ботинки" у її виконанні просто підірвав зал. До дівчини повернулися відразу три крісла – Лазарєва, Вакарчука та Гвердцителі, тому розпочалася справжня боротьба за учасницю.

Сергій Лазарєв не зміг всидіти на місці. Він вибіг на сцену, почав підспівувати Олі й танцювати разом з нею: "Все було сказано в моїх очах, я зрозумів з перших нот, що це буде. Я не знаю, що тобі сказати, бо в мне в голові стільки думок. Знаю тільки одне, що ти повинна бути в моїй команді. Коли ти співала, ти співала мені, я співав тобі - і це було об'єднання". Ольга обрала Лазарєва своїм тренером.

Згодом в команду Лазарєва потрапила і 22-річна Ганна Корсун, яка виконала пісню "Помоги мне". Хоч дівчина за спеціальністю і радіофізик, своїм артистизмом вона змусила обернутися до себе відразу три тренерські крісла.

Після двох виступів відразу трьох учасників взяла до своєї команди Тамара Гвердцителі. 25-річна рок-вокалістка з Києва Оля Жмуріна змусила повернутися до неї всі чотири тренерські крісла.

"Ви дійсно дуже талановита співачка, і вас уже багато чому навчили. Я дійсно чекала почути ось такий спів на цьому проекті", – зізналася Гвердцителі.

На що учасниця відповіла: "Я дуже люблю вас Тамара. В мене просто немає слів описати те, якби я хотіла бути схожою на вас. Я прагну навчитися тому, що вмієте ви".

Наступний вибір Тамари зупинився на братах близнюках Юрію і Анатолію Дорошенках з Черкащини. Учасники підкорили зіркового тренера і напевно всіх дівчат в залі своєю простодушністю, чарівністю, позитивом і харизмою. Тамара Гвердцителі відразу запросили хлопців до себе в Грузію.

"Вони можуть підкорити серця і аудиторію своєю теплотою. Я б їх взяла у своє шоу!", - сказала вона.

Натомість Святослав Вакарчук за всю програму так і не відкрив рахунок учасників своєї команди. Можливо, він наздожене своїх колег у наступному ефірі.

Також на нашому сайті стартував спецпроект "Голос.Backstage". Під час ефіру на нашому сайті будуть з'являтися ексклюзивні відеорепортажі з-за лаштунків. З цих сюжетів ви дізнаєтеся, як себе поводили учасники, коли на них не була спрямована увага зіркових тренерів та нашої чарівної ведучої.

Дивіться ПОВНИЙ ВИПУСК "ГОЛОСУ КРАЇНИ. ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ"