Перші труднощі команди проекту «Світ навиворіт» на шляху до Евересту

Світ навиворіт. Україна

Вже на початковому етапі сходження до своєї мрії на мандрівників чекали випробування і труднощі.

Поділитися:

Дмитро Комаров здійснив мрію найменшого чоловіка у світіСьогодні о 22:00 на 1+1 у новому випуску екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» починається довгоочікувана частина експедиції Дмитра Комарова та Олександра Дмитрієва в Непалі – подорож до найвищої вершини світу – Евересту.

За словами оператора програми Олександра Дмитрієва, побачити Еверест – це була його дитяча мрія, яку він плекав усе життя. 

Сходження по легендарній стежці Едмунда Хілларі і Норгея Тенценга, які вперше підкорили Джомолугму, починається з перельоту в один із найнебезпечніших аеропортів світу.

Лише цей переліт змусив багатьох туристів відмовитися від ідеї побачити Еверест. Його злітно-посадкова смуга дуже коротка – 500 м. Це в 4 рази коротше, ніж у Борисполі, а закінчується вона стіною. Права на помилку тут немає, – каже Дмитро Комаров.

Програма «Світ навиворіт» отримала нагороду від YouTubeУ високогірному селищі Гімалаїв Дмитро Комаров спробує розшукати героїв своїх фотосюжетів, зроблених у цих місцях майже 10 років тому під час його першої експедиції до Непалу.

Дмитро Комаров випробує на собі важку жіночу працю непалок, піднявши на голові 50-кілограмовий вантаж, а також стане свідком унікального священного ритуалу, який, як вірять місцеві жителі, допомагає уникнути авіакатастроф і нових жертв у високогірному аеропорту.

Вже на початковому етапі сходження на мандрівників чекали випробування і труднощі. Через несподівану звістку Дмитро Комаров не зміг приховати скупих чоловічих сліз від камери, а оператору Олександру Дмитрієву знову знадобилася медична допомога.

Як почався шлях Дмитра Комарова та Олександра Дмитрієва до головної мети експедиції – Евересту, телеглядачі побачать сьогодні о 22:00 на 1+1.

Нагадаємо, що Дмитро Комаров закликає подарувати 9-річній дівчинці можливість дихати.

Новини по темі