Пес Анни Кошмал вперше знявся у кіно

У серіалі «Село на мільйон» знявся пес зірки серіалів «Хазяйка» та «Свати» Анни Кошмал.

Поділитися:

28 листопада на телеканалі 1+1 відбулася прем’єра комедійного серіалу «Село на мільйон». Глядачам дуже сподобалися актуальні та близькі кожному українцю жарти. За показниками телеперегляду комедія стала найбільш рейтинговим серіалом осені.

За сюжетом онуки борються за спадок свого покійного дідуся. Вони отримають мільйон євро за умови, що протягом року не покинуть невеличке селище на Заході України більше, ніж на добу.

«Мою героїню звуть Катерина Кібець. Вона дуже рішуча дівчина, норовиста, можна сказати, різка особистість. За словом в кишеню не полізе. Вона знає, чого хоче. Катерина дуже впевнена в собі, як впевнена і в тому, що у неї в житті вже все склалося: є і улюблена робота, і навіть потенційний чоловік, - розповідає Анна. - Але обставини складаються так, що їй доводиться змінити свій звичний спосіб життя, і переїхати на час в село. Там вона зустрічає людину, яка змінює все її погляди».

Цікаво, що разом з Анною в серіалі знявся її улюбленець - німецька вівчарка на прізвисько Фред.

«Це сталося спонтанно. За сюжетом, в серіалі є пес Дружок, якого дід Юхим заповідає своїй онучці - моїй героїні. Я запропонувала знімальній групі спробувати на цю роль мого пса Фреда. Раніше він ніде не знімався, це був його акторський дебют. Він дуже розумний і слухняний, відмінно знає всі команди - швидко вжився в роль. З ним просто неможливо знаходитися в кадрі, тому що в такому випадку всі звертають увагу лише на нього», - розповідає актриса.

А творча група зізнається, що тримався пес дуже професійно.

«Коли я, простягаючи йому згорток з текстом, говорив: «Фред, отримай слова», він підходив, брав папери в зуби і йшов», - згадує креативний продюсер проекту Ярослав Стень.

Нагадаємо, за сюжетом 12-серійної історії троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кібця мільйон євро, але за однієї умови. Вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва відповідно до села на Західній Україні і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години.

Якщо ніхто із спадкоємців не зможе протриматися в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови Івана. Дізнавшись про це, його опонент Гарбуз має намір ще активніше боротися за владу, намагаючись різними способами відтягнути у Івана голоси членів сільради.

Зазначимо, герої серіалу говорять переважно українською. У проекті зіграють Дмитро Сова, Костянтин Войтенко, Євген Капорін, Анатолій Хостікоєв, Наталія Сумська, Тетяна Зіновенко, Юрій Горбунов, Олена Стефанська, Марк Дробот, Володимир Задніпровський. Режисером комедії виступив Бата Недич. Виробництвом проекту займався «1+1 Продакшн».