Підопічна Вакарчука Христина Соловій презентувала новий містичний кліп (ВІДЕО)

Підопічна Вакарчука Христина Соловій презентувала новий  містичний кліп (ВІДЕО)

Нещодавно молода співачка випустила свій дебютний альбом "Жива вода".

Поділитися:

Фіналістка шоу "Голос країни" з команди Святослава Вакарчука Христина Соловій сьогодні презентувала нову відеороботу в ефірі "Сніданку з 1+1".

 Кліп вийшов доволі містичним, а сама Соловій у ньому приміряла образ мавки. За словами артистки, для неї пісня "Под облачком" є певним порталом із її лемківським корінням.

"Це найдорожча для мене пісня. Коли я вперше її почула, мене так сильно накрило, що я почала дізнаватися все про лемків, що тільки можна. Це для мене не просто пісня, а пісня-портал з моїм лемківським корінням, із людьми яких я, на жаль, ніколи не бачила, але я їх відчуваю через цю пісню", - розповіла про нову роботу артистка.

Окрім того, Христина розповіла про роботу із своїм продюсером Святославом Вакарчуком. Христина зізналася, що у неї ніколи не виникало конфліктів із тренером.

"У нас є компроміс. Він мене запитує, як я це бачу, пропонує свої ідеї, я до них завжди прислухаюся. У нас ніколи конфліктів не виникало, щоб він мені щось нав'язував", - поділилася Соловій.

Нагадаємо, на шоу "Голос країни" Христина Соловій змусила плакати Святослава Вакарчука і відмовила Олександру Пономарьову. На вокальному проекті дівчина співала переважно лемківські народні пісні і дійшла до півфіналу конкурсу. Нещодавно молода співачка випустила свій дебютний альбом "Жива вода".

Кастинги до шостого сезону "Голосу країни" відбудуться уже цими вихідними у Києві, 24 та 25 жовтня, (пр-т Глушкова, 1, ВДНГ, 12-ий павільйон). Творці грандіозного шоу чекатимуть на співаків із 10:00.