Підпільна імперія: Яку роль мріє зіграти Антон Лірник

Підпільна імперія: Яку роль мріє зіграти Антон Лірник

Відомий шоумен, актор і член журі "Ліги сміху" розповів про свою продюсерську кар'єру, про плани на майбутнє і про роль кіно у своєму житті.

Поділитися:

27 листопада гостем програми "Підпільна імперія" на каналі "1+1" став Антон Лірник.

Відомий шоумен, актор і член журі "Ліги сміху" розповів про свою продюсерську кар'єру, про плани на майбутнє і про роль кіно у своєму житті.

З ведучим програми Андрієм Алферовим він, зокрема, поділився, що незабаром на "1+1" вийде 8-серійна комедія ""Кращий" тиждень в моєму житті", знята продакшеном "Імперія Добра" під керівництвом Антона Лірника.

"Це дуже проста і близька практично кожному історія про те, як молода пара останній тиждень до свого весілля змушена прожити в будинку батьків нареченої. Це перетворюється на справжній кошмар: одна тільки поява нареченого в цьому колективі викликає масу смішних подій, які можуть стати не тільки причиною скасування одруження, але й завдати шкоди життю, благополуччю і здоров'ю членів сім'ї", - зазначив у "Підпільній імперії" шоумен.

Антон Лірник також розповів, яку роль кіно займає в його житті: "Я завжди сприймав кіно як доповнення до життя. Це один з небагатьох видів мистецтва, яке може відкрити нові горизонти. Коли тобі здається, що всі кращі фільми вже зняті, щороку все одно виходить хоча б одна вражаюча картина, і ти говориш сам собі "можна розвиватися, можна придумати щось нове". У будь-якому жанрі немає межі, ти завжди можеш створити щось нове і цікаве".

Активно розвиваючи свою акторську, продюсерську, сценарну кар'єру, Антон Лірник також зізнався, що хотів би зіграти в повнометражному кіно.

"Нещодавно я став ще й театральним актором. Напевно, наступна моя мета – знятися в головній ролі у великому кіно. Хочу виконати комедійну роль. Напевно, якщо глядач побачить мене в головній ролі в трилері, він м'яко кажучи, здивується", - поділився шоумен.

Новини по темі