Підпільна імперія: Злата Огнєвіч розповіла про головну любов у своєму житті

Підпільна імперія: Злата Огнєвіч розповіла про головну любов у своєму житті

Гостею нового випуску програми "Підпільна імперія", який вийде сьогодні о 23:40 на каналі "1+1" стане співачка і екс-депутат

Поділитися:

Гостею нового випуску програми "Підпільна імперія", який вийде сьогодні о 23:40 на каналі "1+1" стане співачка і екс-депутат Злата Огнєвіч.

Разом з ведучим Андрієм Алферовим вона подивиться трилер "Одним менше" - картину, насичену північним темпераментом, в якій поєднуються лід і полум'я. Щоб помститися за смерть дружини і дочки, герой Коліна Фаррелла потрапляє в верхівку злочинного угруповання і стає правою рукою боса мафії. А намагаючись розшукати кілера, він виходить на привабливу Беатріс.

"Хоч це кіно мені не близько за емоційним настроєм, я раджу його дивитися хоча б для того, щоб в черговий раз побачити, до чого може призвести покалічена людська душа – вона не вміє любити, прощати, миритися з недоліками людей і дуже жадає помсти. Це дуже страшно", - поділилася враженнями після перегляду стрічки Злата Огнєвіч.

Співачка впевнена, що бажання помсти з'являється у людини, коли вона перестає чинити опір, коли вона втрачає в собі силу шукати добро.

Крім того, ведучому програми Андрію Алферову вона зізналася, як справлялася з хвилюванням, коли представляла Україну на музичному конкурсі "Євробачення":

"Коли я представляла Україну на "Євробаченні", впоратися з переживаннями і тягарем відповідальності, який на мені лежав, допомагав перегляд фільму" Аватар ". Практично кожен вечір, перебуваючи у Швеції, я дивилася свої улюблені фрагменти з картини. І мені це допомагало зібратися і "підживитися" світлою енергією".

Також в "Підпільної імперії" Злата Огнєвіч розповіла про головну любов у своєму житті і про те, що зробила, якби їй довелося управляти країною.

Дивіться новий випуск "Підпільної імперії" і фільм "Одним менше" сьогодні, 4 грудня, о 23:40 на каналі "1+1".

Новини по темі