Випуск "ТСН. Тиждень" здобув рекордні показники

Випуск "ТСН. Тиждень" здобув рекордні показники

У неділю, 24 березня, частка підсумкового випуску "ТСН. Тиждень" на 1+1 досягнула рекордного показника за весь період існування загальнонаціональної панелі (з 2008 року), перевищивши позначку в 27,7% глядачів від 18 до 54 років всієї Ук

Поділитися:

Підсумковий випуск "ТСН. Тиждень" на 1+1 встановив рекордні показники популярності. Випуск ТСН від 24 березня, в якому ведуча Алла Мазур розмовляла з Олександром Поповим про те, чому київська влада лишилася осторонь боротьби зі стихією, викликав резонанс не лише в ЗМІ, а й став найбільш рейтинговим за всю історію існування загальнонаціональної панелі (з 2008 року) вимірювання.

У неділю, 24 березня, частка підсумкового випуску "ТСН. Тиждень" на 1+1 досягнула рекордного показника за весь період існування загальнонаціональної панелі (з 2008 року), перевищивши позначку в 27,7% глядачів від 18 до 54 років всієї України. Рейтинг - 11%.

За аудиторією 18-54 міст з населенням від 50 тис. людей і більше частка підсумкового випуску була максимальною з 2007 року і склала 23% глядачів. Рейтинг 8,4%.

Нагадуємо, цього року програма "ТСН. Тиждень" отримала відразу 3 статуетки Телетріумфу в номінаціях "Найкраща інформаційно-аналітична програма", "Найкраща ведуча інформаційно-аналітичної програми" (Алла Мазур) та "Найкращий репортер" (Ольга Кашпор).