Після подорожі до Непалу Дмитро Комаров захотів завести слона

Світ навиворіт. Україна

У першому випуску програми Світ навиворіт ведучий настільки потоваришував зі слоником, що захотів собі такого домашнього улюбленця.

Поділитися:

Презентація «Світ навиворіт»: Секрет щастя від Комарова та найекстремальніші ситуації в житті Мазур, Вітвіцької та БеленюкаВчора, 8 вересня, на телеканалі 1+1 відбулася прем’єра восьмого сезону тревел-шоу Світ навиворіт. У непальському сезоні Дмитро Комаров вражатиме глядачів не лише життям, культурою та кухнею місцевого населення, а й розповість про непальську формулу щастя.

У першому випуску Дмитро Комаров відвідав слонячу ферму. Погоничі, які там працюють розповіли, що з тваринами варто бути надзвичайно обережними. Вони легко можуть підняти хоботом стовбур дерева чи одним ударом зруйнувати своє помешкання.

Оператор «Світ навиворіт» показав, як подорослішала його донечка (фото)Однак ведучому вдалося знайти собі маленького друга – слоненя Тульсікалі. Воно виявилося надзвичайно привітним, як і будь-яка дитина. Історія дівчинки надзвичайно зворушлива – її знайшли у лісі, вона був надзвичайно розгублена і налякана. Тульсікалі було менше року, вона була в депресії, дуже хвилювалася. Маленькій пощастило, її прийняла нова мама, хоча, зазвичай, так буває рідко.

Тульсікалі була дуже привітною та грайливою. Цікаво, що малюк має незвичну пристрасть:

Де ви на цьому світі бачили дитину, яка любить, щоб її легенько били паличкою по голові? А виявляється, така дівчинка є.

Дмитро Комаров помітив неприємну та сумну річ: обидві ноги малюка були сковані ланцюгами. Професійний погонщик пояснив, що дівчинка повинна з дитинства звикати до свого призначення, а саме катати туристів.

Дмитро Комаров увесь день провів з погоничами. Ведучий навчився готувати улюблені ласощі слонів – непальські пельмені з начинкою з рису, цукру і солі, де замість тіста – солома. А після цього нагодував фірмовою стравою слоненя Тульсікалі та його маму.

Кормлю її і розумію, що хотів би такого домашнього улюбленця. Однак, якщо триматиму його на балконі, сусіди будуть проти. Я її вже просто обожнюю. Моя люба Туся.

У новому сезоні Світ навиворіт Мантрівникам вдалося зробити захоплюючі сюжети про стародавні ритуали в Непалі, життя шерпів, главу королівства Мустанг і живу богиню. Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв розшукали учасників легендарних експедицій на Еверест, побували на місці авіакатастрофи і познайомилися з українцями в Непалі.

Дивіться тревел-шоу «Світ навиворіт» щочетверга о 22.00 на телеканалі «1+1» та подорожуйте в Непал разом з Дмитром Комаровим.

Дивіться Світ навиворіт – 1 серія онлайн

Новини по темі