Після шоу: Нітіч всіх обіймала, а Ситніку не давали спокою прихильниці

Після шоу: Нітіч всіх обіймала, а Ситніку не давали спокою прихильниці

Із закінченням трансляції „Голосу країни” у прямому ефірі, все найцікавіше на знімальному майданчику тільки починається.

Поділитися:

Із закінченням трансляції „Голосу країни” у прямому ефірі, все найцікавіше на знімальному майданчику тільки починається.

З кимось фотографуються прихильники, а хтось плаче, усвідомлюючи, що цей концерт став для нього останнім в якості учасника проекту.

Безумовно, засмученими були Аліна Башкіна та Олексій Мартиненко. „Я розуміла, що рано чи пізно всі ми покинемо шоу, проте хотілося протриматися якнайдовше, - зізналася дівчина. – Тут чудова творча атмосфера, цікава робота зі справжніми професіоналами. Мені подобалося перевтілюватися, і кожного разу вихід на сцену був святом”.

У свою чергу Олексій Мартиненко шкодував тільки про те, що не мав змоги виконувати композиції, які йому до душі. „Злий жарт зі мною зіграв саме репертуар, - розмірковував артист. – Я співаю зовсім інше зазвичай, а обидві пісні на прямих ефірах були відверто не моїми. І хоча з боку оточуючих я чув схвальні відгуки, самому мені не подобалося те, що я роблю. Впевнений, якби вийшов на сцену з іноземним хітом, хоча б з репертуару Black Eyed Peas, глядачі зрозуміли б, на що я дійсно здатен”. Що стосується дівчини Олексія, яка піднялася на сцену після його повторного виступу, то стосунки з нею все-таки закінчилися. „Ми були разом чотири роки, а тому не можна в один день все взяти і забути. Проте як би не склалося, ми залишилися гарними друзями”, - пояснив Олексій.

І доки один дівчачий кумир прощався з проектом, інший зміг відчути на собі всі радощі жіночої уваги. Влад Ситнік просто розривався між дзвінками від прихильниць, які хотіли поспілкуватися з ним та виразити своє захоплення, та розмовою з рідними і педагогом по вокалу, які за тим же номером намагалися зв’язатися з Владом. Не випускаючи з рук телефону, хлопець ще встигав роздавати автографи, зокрема, дітям Андрія Доманського, які також вболівають за Ситніка. І не минуло й хвилини, як хлопець опинився на вулиці, де вже обмінювався люб’язностями зі своїми фанатками. Такими темпами серце Владислава не буде довго залишатися вільним!

Раділа своєму успіху й Міла Нітіч, яку вже вдруге у шоу залишили телеглядачі. Дівчина обіймала всіх учасників, а потім переключилася на своїх друзів, які приїхали підтримати її під час прямого ефіру. Трохи стриманіше зустріла свій тріумф Ірина Пойзен: незважаючи на те, що цього разу артистка стала фаворитом глядацьких симпатій, негативні коментарі на її адресу продовжуються. „Я не збираюся нікому нічого доводити, - зітхала Іра. – Вдячна всім, хто віддав за мене свої голоси. Мене визнала публіка, але завжди знайдуться ті, хто будуть говорити щось погане. Не хочу, навіть, думати про цих людей”.

Висловив за лаштунками свою підтримку Катерині Грачовій Стас П’єха. Тренер відкрито заявив про свої симпатії до дівчини з чужої команди і радів так само, як її прихильники, тому, що Катя залишилася у шоу. А ось Стас Конкін запевнив, що дреди він собі таки залишить, незважаючи на гучні заяви позбутися їх у прямому ефірі. „Мій тренер проти, і люди у соціальних мережах цілий ефір мені писали, щоб я, навіть, не думав стригтися. А проти думки прихильників я піти не можу”, - посміхнувся Конкін.

Тепер команда Стаса П’єхи може перевести дихання, а ось підопічним Олександра Пономарьова немає коли відпочивати. За тиждень вони вийдуть на сцену разом з учасниками команди Діани Арбєніної і в черговий раз доведуть, що мають право претендувати на звання "Голосу країни".