"Післямова" Євгена Гудзя

"Післямова" Євгена Гудзя

Коли лідер "Гоголь Борделло" згадав про "стєкляшку", "балку", київську школу, Висоцького і Олега Скрипку, у мене створилося враження, що я розмовляю не з відомим нью-йоркським панком, а з кимось зі своїх дуже давн

Поділитися:

Коли лідер "Гоголь Борделло" згадав про "стєкляшку", "балку", київську школу, Висоцького і Олега Скрипку, у мене створилося враження, що я розмовляю не з відомим нью-йоркським панком, а з кимось зі своїх дуже давніх і добряче забутих знайомих. Сьогодні "Гоголь Борделло" дає понад 280 концерів на рік, переважно у США, Європі та Японії. В Україні, у рідному для Євгена Гудзя Києві - це перший сольник гурту.

Він багато чого навчився за роки життя і роботи у Нью-Йорку, не лише в музичному плані, але й життєвий досвід у нього, звісно зовсім інший, ніж у його старих друзів по київському рок-клубу, які залишилися тут. Гудзь з ними мав би зустрітися, як зізнався його американський менеджер, Євген спеціально залишив собі кілька вільних днів в Україні, хоча це економічно й не вигідно.

Через два дні після інтерв`ю я зустрів Гудзя на ВДНХ, в павільйоні Голосу Країни. Він приїхав, щоб побачитися і переговорити з одним з тренерів проекту - Олегом Скрипкою. На прощання він з радістю вигукнув: "Чувак, а я таки вспомнил, где раньше тебя видел! Помнишь,тут была такая в Украине программа – типа Взгляд – так ты ее вел".