Пісня Go_A "Шум" потрапила до трійки найпопулярніших пісень в історії Євробачення і прозвучить на сцені "Голосу країни"

Пісня "Шум" гурту Go_A прозвучить на сцені "Голосу країни" та потрапила до трійки найпопулярніших пісень в історії "Євробачення"
Instagram/go_a_band

ESC Radio підбило підсумки щорічного голосування за найпопулярніші пісні Євробачення в історії. Пісня "Шум" українського гурту Go_A посіла третє місце.

Поділитися:

Радіо "Євробачення" ESC Radio наприкінці 2021 року оголосило список з 250 композицій, які фанати міжнародного пісенного конкурсу вважають найкращими. Рейтинг очолила пісня Loreen — Euphoria, яка вже майже 10 років живе у серці слухачів. На другому місці опинилася пісня переможців "Євробачення-2021" Maneskin — Zitti e Buoni, а на третьому — пісня українського гурту Go_A — Шум, з якою вони представляли цьогоріч Україну та посіли п'яте місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Павленко прокоментувала плітки про її роман з переможцем "Євробачення-2020" Даміано Давідом, а також розповіла про своє тяжке дитинство (відео)

Цікаво, що пісня "Solovey", з якою Go_A мали представляти Україну на "Євробаченні-2020" теж увійшла до рейтингу, де посіла 128 місце. Цією новиною гурт не міг не поділитись у своїх соціальних мережах:

Одразу два наші треки потрапили в ESC TOP 250 — щорічний рейтинг найкращих пісень за всі часи існування Євробачення! SHUM увійшов в трійку найпопулярніших пісень за всю історію конкурсу! А Solovey посів 128 місце. Вперше в історії в цей чарт потрапили одразу дві україномовні пісні.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка GO_A про гастролі Європою, залицяльників та дорогі парфуми: «Після Євробачення наші гонорари збільшилися на 300 відсотків»

Пісня Джамали "1944", із якою вона перемогла на "Євробаченні-2016", посіла 14 місце, "Dancing Lasha Tumbai" від Вєрки Сердючки — 74-те, а "Дикі танці" Руслани, з якими перемогла на "Євробаченні-2004" — 78-ме. 

Пісня "Шум" прозвучить у неймовірній обробці на сцені 12 сезону "Голосу країни"! Як зреагують судді на виконання та чи прийде підтримати виконавця фронтвумен гурту Катерина Павленко? Дізнаємось вже зовсім скоро — прем'єра шоу 23 січня

Через що співачка Катя Павленко ледь не втратила голос та чому вона не спілкується з батьком:

Новини по темі