Подолавши анорексію: вражаюче перевтілення Катерини Шевчук (до і після)

Героїня вчорашнього випуску проекту «Поверніть мені красу» на каналі «1 + 1» Катерина Шевчук змогла здолати анорексію і змінилася до невпізнання.

Поділитися:

Ще з дитинства вона була повненькою. На момент знайомства із чоловіком вона важила майже 90 кг. А внаслідок гормонального лікування незабаром набрала ще 30 кг. Вона не помічала проблеми, поки одного разу не почула, як рідні люди зневажливо обговорюють її зайву вагу.

Почуте стало для жінки шоком і підштовхнуло її до радикального вирішення. Катя практично припинила приймати їжу і майже щодня стала займатися у тренажерному залі. «Голодні тортури» призвели до того, що за 8 місяців героїня схудла на 70 кг.

За словами пластичного хірурга Дмитра СлоссераДмитро Слоссер, випадок Катерини - приклад неправильного самолікування, яким так люблять займатися в нашій країні. Давши собі установку на схуднення, Катя не врахувала безліч факторів, в результаті чого у неї абсолютно порушилася робота імунної та ендокринної систем, почало стрімко випадати волосся, з'явилися постійні депресії.

Крім того, при такому стрімкому схудненні і у зв'язку з обмеженнями свого раціону, героїня не добирала свою добову норму вітамінів і мікроелементів, необхідних для еластичності шкіри. В результаті чого, шкіра не встигала скорочуватися, з'явилися провисання і вражаючі надлишки шкіри, - зазначає Дмитро Слоссер.

На проекті він разом з командою докторів видалив Катерині Шевчук зайву шкіру з живота, виконав операції з підтяжки грудей і стегон, надавши її тілу жіночності, а також провів ринопластику, в ході якої обличчя героїні стало виглядати більш симетрично.

Крім того, щоб допомогти подолати Каті депресію, доктор влаштував їй зустріч з героїнею першого сезону Надією Науменко, результат якої і надихнув Катю прийти на проект.

А психолог Олена ЛюбченкоОлена Любченко наочно продемонструвала героїні, якими згубними можуть бути наслідки для неї, якщо вона продовжить голодувати.

Зовні Катя не виглядала, як людина, яка страждає на анорексію. Однак за психологічними симптомами не можна заперечувати відсутність цього діагнозу: вона боялася вживати їжу, викидала її, була зациклена на зважуванні. Її невроз з приводу їжі привів до виснаження організму. Психологічно вона не справлялася з тими випробуваннями, які їй підносило життя, - зазначає психолог.

Нелюбов до свого тіла призвела до того, що Катя стала соромитися свого чоловіка. Постійно нервова, роздратована, вона відштовхнула його від себе. Олена Любченко допомогла Каті здолати депресію,  полюбити тіло і налагодити стосунки з чоловіком.

А дизайнер Андре Тан кардинально змінив імідж героїні, підібравши їй нові елегантні наряди. Новий образ остаточно допоміг Каті повірити у власну привабливіть і полюбити себе.