"Поговорили про ситуацію в Україні": Kalush Orchestra розповіли про зустріч з Арнольдом Шварценеггером (фото)

Kalush Orchestra та Арнольд Шварценеггер зустрілися: фото та подробиці
Instagram/kalush.official

Голлівудський актор запросив українських музикантів в гості та приміряв рожеву панамку.

Поділитися:

Переможці "Євробачення-2022" Kalush Orchestra завітали у гості до зірки "Термінатора" Арнольда Шварценеггера. Соліст колективу Олег Псюк опублікував кілька фото з легендарним актором та поділився подробицями зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 мільйонів гривень для поранених бійців з "Азовсталі" зібрали KALUSH ORCHESTRA у День Незалежності: подробиці у «Сніданку з 1+1»

Як розповів Олег Пасюк, познайомитися з переможцями "Євробачення-2022" захотів сам Арнольд Шварценеггер. Він запросив учасників гурту до себе в гості, щоб поговорити про війну, яку розв'язала росія, та підтримати українців в боротьбі за свою свободу. Актор також оцінив вже популярні рожеві панамки, які стали хітом після перемоги артистів у пісенному конкурсі.

"Йо, вчора залетіли в гості до Арнольда Щварцнегера. Він запросив нас до себе додому та вийшов зустрічати з великим домашнім ослом. Поговорили про ситуацію в Україні та подякували за його підтримку, поділились наскільки це важливо для нас. Ви знаєте, Арнольд активно підтримує українців з перших днів війни, за що ми йому дуже вдячні. Віримо, що закордонна підтримка буде тільки посилюватися. Приємно було зустрітись з такою легендою, я можна сказати виріс на фільмах з його участю. До речі, Шварц теж зацінив рожеву панамку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арнольд Шварцнеггер розповів всю правду про війну в Україні: «Українці борються за свою Батьківщину, а російське керівництво – заради завоювання»

Kalush та Арнольд Шварценеггер фото

Арнольд Шварценеггер, який підтримує Україну з перших днів війни, теж поділився світлинами з Kalush Orchestra та висловив своє захоплення гуртом.

"Це було дивовижно зустріти Kalush Orchestra, переможців "Євробачення" з України. Ви мене надихаєте".

Kalush та Арнольд Шварценеггер

Гурт KALUSH в гостях у Арнольда Шварценеггера

Фото: Instagram/schwarzenegger 

Новини по темі