Поліна потрапляє в пастку

Поліна потрапляє в пастку

Зиряєв зламує сейф Козиря, але знаходить там тільки його лист до Поліни. Там ні слова про Андрія і гроші – тільки розповідь про їхню прогулянку...

Поділитися:

Середа, 1 травня

У нових серіях Поліна знову потрапляє до рук Джмеля, чи вдасться їй цього разу втекти? Дивіться далі в улюбленому серіалі "Королева бандитів" 

14 серія

Зиряєв зламує сейф Козиря, але знаходить там тільки його лист до Поліни. Там ні слова про Андрія і гроші – тільки розповідь про їхню прогулянку з мальовничим описом природи. Андрій злиться, зриває свій гнів на Поліні і Татці.

15 серія

Під час нападу хуліганів Наташа сильно забиває голову і потрапляє до реанімації. Андрій, який вже був вирішив розірвати обтяжливі стосунки, не може кинути дівчину в такому стані. Розлючений, він звинувачує Зіну, але дівчина цинічно нагадує йому, що він не був проти, і обіцяє, що в разі її арешту він буде визнаний співучасником.

16 серія

Зіна просить Джмеля розплатитися з нею і каже, що йому треба тільки простежити за Поліною. Поліна приходить до тями і розуміє, що зв'язана. Андрій вимагає відвести його до скарбу та обіцяє за це повернути Татку.

Нові серії "Королеви бандитів" дивіться по буднях о 20:10 на 1+1