Поліні знову доводиться переховуватися від бандитів

Поліні знову доводиться переховуватися від бандитів

Андрій відвідує Наташу в лікарні й розповідає їй про райдужні плани на їхнє спільне майбутнє. Але Наташа байдужа до його слів, вона явно не при собі...

Поділитися:

Вівторок, 30 квітня

За Поліною полює найавторитетніша банда злодіїв. Дівчина з останніх сил намагається врятуватися і тікає до Москви. Чи допоможе це їй розпочати нове життя, дивіться в нових серіях "Королева бандитів".

11 серія

Андрій відвідує Наташу в лікарні й розповідає їй про райдужні плани на їхнє спільне майбутнє. Але Наташа байдужа до його слів, вона явно не при собі. Дівчину провідують і її батько з Яриком. Андрій каже їм, що не хоче одружуватися з божевільною. Батько Наташі пригнічений горем, а Ярик б'є Андрія за його слова.

12 серія

Починається бійка: з одного боку – тато Льоша і Сисоєв, з іншого - бандити, які захопили Поліну. Сили нерівні, і Сергієві з його людьми вдається забрати дівчину. Вони їдуть до Москви, та Ірина поспішає повідомити радісну новину Джмелю. По дорозі Сергій пропонує Поліні втекти й почати разом нове життя, але вона не погоджується.

13 серія

Андрій платить поліцейським, щоб Ярика кілька днів потримали в камері. Василівну відвозять до лікарні - лікарі не можуть зрозуміти, що сталося. Поліна відвідує Гришу, який лежить в іншій палаті. Юнак потроху одужує, він щасливий бачити Поліну. Тільки Андрія не тішить така турбота - він злиться і ревнує Поліну до Гриші.

Нові серії "Королеви бандитів" дивіться по буднях о 20:10 на 1+1