Попіл. 9 і 10 серії. Попіл і Петров розпочинають боротьбу за Риту

Попіл. 9 і 10 серії. Попіл і Петров розпочинають боротьбу за Риту

Петров танцює з Ритою, і на прощання цілує її, повідомляючи, що чекає її на копальні Жовтневій. Риті стає погано, Надія лишає її в медсанчастині.

Поділитися:

Дивіться новий серіал "Попіл" на каналі 1+1.

Четвер, 31 жовтня

Початок - 20:15

9 серія

Петров танцює з Ритою, і на прощання цілує її, повідомляючи, що чекає її на копальні Жовтневій. Риті стає погано, Надія лишає її в медсанчастині. Попіл помічає на зап'ястку Петрова таке ж татуювання, як і в нього самого. Куприянов іде, а Петров пропонує Попелу забрати общак, який він привіз із собою. Попіл каже, що Рита - його дружина. Рита приїжджає на копальню до Петрова. Каталонець проводжає її в барак Петрова, по дорозі повідомивши її, що він тепер Олег Бистров. Петров приїжджає на копальню і біжить до Рити. Як і Соні, він пропонує Риті виїхати з ним з країни. Їх бачить Соня і розповідає про це Попелу. Повернувшись у частину, Попіл замикає Риту в підсобці.

10 серія

Петров з Каталонцем міняють вагонні ланцюги на залізничному складі на золоті, які вимащують у мазуті, щоб ті не вирізнялися серед звичайних. Їх вистежує Яременко, який потім знімає ці ланцюги і закопує неподалік. Попіл знову зустрічається зі злодіями, пропонуючи роздобути общак і золото, вкрадене з копалень. Петров віддає общак Каталонцю, кажучи, що він вирішив не їхати і залишитися. Каталонець приносить общак Соні. Рита вирішує виїхати у Ленінград. Попіл садить її у службову машину, закутує в свою шинель. Петров вистежує машину Попелу й стріляє в пасажира. Попіл, який вирішив їхати за Ритою на мотоциклі, знаходить тіло шофера. Петров же, проїжджаючи міст, направляє машину в прірву. Попіл проїжджає це місце набагато пізніше і не бачить диму від машини. Він їде далі.