Як правильно вживати білокачанну капусту та чим корисний цей овоч? Читай поради від дієтолога програми "Сніданок з 1+1".

Як правильно вживати білокачанну капусту та чим корисний цей овоч? Читай поради від дієтолога програми "Сніданок з 1+1".

Цікаво, що у стародавньому Римі капуста була тільки на столі у багатіїв і в якості десерту. Сьогодні цей продукт доступний абсолютно всім. В чому його користь?

За вдяки великої кількості вітамінів та мікроелементів, а саме: вітаміну С, РР, калію та вітаміну У, який має унікальну проти виразкову дію.

Цікаво, що вітаміну С більше до середини, тобто в качані. В квашеній капусті, зимовий варіант страви, користі не менше.

Вживання капусти сприяє виведенню холестерину, покращує роботу кишечника та прискорює виведення зайвої рідини. А ще листя капусти використовують при опіках та для покращення загоєння ран.

Отже, збагачуйте свій стіл вітамінами з грядки.

Відеосюжет Сніданку з 1+1: Білокачанна капуста